miercuri, 6 ianuarie 2010

Sustine lucrarea misionara

PhotobucketAdi Valean, membru in biserica “Filadelfia” din Turda, este unul dintre administratorii site-ului de stiri crestine (www.stiricrestine.ro) Despre el am mai scris si anume despre lucrarea de misiune pe care vrea sa o faca. El

are nevoie de ajutor financiar pentru acest lucru iar mai jos este mesajul lui Adi si cateva poze cu el.
Sper sa poata avea toti banii necesari pentru a merge in misiune si sa mearga acolo unde este nevoie de el.
Dumnezeu sa il binecuvinteze pe el si pe toti cei ce fac astfel de lucrari de misiune.

“Ma numesc Valean Adrian Constantin din Biserica “Filadelfia” din loc.Turda, jud.Cluj.
Pe scurt vreau sa va impartasesc din mica mea experienta cu Dumnezeu: cum El a lucrat in viata mea si cum L-am cunoscut. Primul meu contact cu biserica a fost la varsta de 7 anisori. Eram un copil mai neastamparat, dar biserica si cadrul ei m-au atras foarte mult. Probabil si din motivul ca avea multi copii. Anii au trecut si observam ca ceva nu era bine in viata mea. Si aceasta, desi, eram implicat in diferite activitati in biserica cum ar fi: implicarea la sistemul de sunet in Biserica, implicarea intr-un grup de scenete si pantomime, implicarea in corul copiilor, implicarea in anumite tabere pentru copii si evanghelizare pentru copii.

In anul 2005 am avut harul sa inchei legamantul cu Domnul prin botezul in apa si am realizat cat de important este sa traiesti cu Dumnezeu si sa experimentezi dragostea Lui. Zilele au trecut si ma luptam cu mine insumi, intelegand ca Dumnezeu vrea mai mult de la mine. Dorinta Lui pentru mine era ca sa ma implic tot mai mult in lucrarea de misiune. Astfel, in 2009 in luna iunie am avut prima ocazie sa vizitez organizatia Tineri Pentru Misiune din Medias. Am venit la un festival organizat de ei si anume Festivalul ProMisiune. Atunci si acolo am inteles ca misiunea e locul in care El ma cheama. M-am rugat. Apoi am stat in ascultare de Domnul si am inteles ca trebuie ca sa incep o scoala de misiune. Si am decis sa studiez in Scoala Internationala de Ucenicie din cadrul Universitatii Natiunilor a organizatiei Tineri Petru Misiune Medias.

Scoala incepe in data de 10 ianuarie 2010 pana in 06 iunie 2010. Scoala este structurata in doua etape: etapa teoretica (3 luni) si etapa practica (2 luni).

DE CE TREBUIE SA STUDIEZ IN ACEASTA SCOALA???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu