luni, 18 ianuarie 2010

Radio Hope Bacau



             Anul ce a trecut a fost unul binecuvântat pentru Biserica “Sfânta Treime”. Dumnezeu a lucrat în biserica noastra în multe feluri şi suntem conştienţi ca El ne va folosi ca pe o unealtă în Mâna Sa pentru trezirea spirituală a multor creştini.
           Unul dintre proiectele bisericii “Sfânta Treime” Bacău anul acesta este şi Radio Hope Bacău. Acest nume este cunoscut în ţara şi în străinătate mulţumită echipei de slujire din cadrul radioului. Majoritatea echipei Radio Hope este formată dintre redactori tineri ce şi-au pus viaţa la dispoziţia lui Dumnezeu şi care au o primit o viziune măreaţa pentru România.

            În luna noiembrie Alex Taşcu, directorul Radio Hope Bucureşti, a întalnit echipa de slujire a Bisericii “Sfânta Treime” - Bacău, în vederea demarării unei viitoare colaborări. Având pe inima de cel puţin doi ani viziunea pentru o staţie de radio în Bacău, ce va fi pusă în Slujba lui Dumnezeu, am răspuns afirmativ acestei provocări prin care oraşul Bacău ar putea avea primul post de radio creştin în colaborare cu Radio Hope Bucureşti.
            Dumnezeu m-a sprijinit în tot acest timp şi mi-a pregătit şi colaboratori locali: atât tineri cu idei noi, gata de a sluji, cât şi persoane specializate în acest domeniu.
            După un calcul al costurilor necesare implementării acestui proiect am determinat ca suma pentru a demara acest proiect este de proximativ 3000 euro. Această suma cuprinde aparatura necesară, mobilierul, amenajarea spaţiului pus la dispoziţie de către Biserica “Sfânta Treime” şi izolarea termică şi fonică.
           Dumnezeu ne-a binecuvântat deja cu spaţiul în care dorim să amenajăm studioul radio. Găzduirea site-ului Radioului se va realiza pe contul de internet al Bisericii “Sfânta Treime”, ceea ce ne scuteşte de costuri suplimentare anuale.
           Acest proiect are ca scop extinderea colaborării şi unităţii dintre bisericile evanghelice locale şi, mai mult, împărtaşirea evangheliei celor pierduţi. Acesta va fi o sursă prin care creştinii vor primi învăţatura, vor fi încurajaţi, vor fi informaţi cu privire la diverse lucrări în care s-ar putea implica şi va fi un loc în care vor putea sluji.
           Cred cu tărie ca acest radio va fi o binecuvântare pentru oraşul Bacau în special şi, cu ajutorul Domnului, vom vedea şi roadele. Bacăul are nevoie de un radio creştin!

Dacă eşti interesat de o eventuală colaborare te invit să ne contactezi pe pagina de internet a Bisericii “Sfânta Treime” Bacău şi la numerele de telefon: 0749528809 (Orange): 0764389533 (Cosmote): Id-ul radioului este:  radiohope_bacau@yahoo.com

Resurse necesare:

1. RESURSE TEHNICE:

- Calculatoare:(doua)   (400E)
- Staţie amplificare + mixer:  (200E)
- Microfoane de radio (trei): (300E)
- Casti pt.emisie şi pt înregistrare:(100E)
- Licenţa radio pe internet:   (100E)
- Domeniu site radio:            (100E)
- Antifonare pereţi studio:   (200E)

2. RESURSE FIZICE:

- Turnarea unei plăci de beton la parter:  (100E)
- De montat plăci OSB pe margini parter: (150E)
- Reparaţii grup sanitar:  (150E)
- Zugrăvit:          (50E)
- Izolaţii; pereţi parter:   (100E)
- Materiale pt studio (profile + două uşi):(500E)
- Reparaţii centrala termică:  (200E)
- Geamuri termo-izolante:     (300E)

Dumnezeu să te binecuvânteze pe deplin!
Corneliu NIŢĂ, Biserica “Sfânta Treime” Bacău

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu