vineri, 30 octombrie 2009

Viata de blogger...

Multi poate se intreaba, oare care e motivul pentru care cineva si-ar pierde timpul cu un blog.
Unii nu vad sensul acestei munci. Adevarul e ca, au si aparul multe bloguri, care nu au un mesaj clar si un scop precis, si e de inteles catusi de putin reticenta multora fata de acest  subiect.
Am sa detaliez putin cum arata o viata de blogger activ:
Mereu grijuliu fata de designul blogului sau, mereu in tema cu tot ce e nou si gata sa vina cu informatii noi.  Preocupat de numarul de vizitatori care-i viziteaza blog-ul zilnic.
Nu suporta sa treaca o zi fara sa publice macar o postare noua.
Are nevoie de multe ori de ore bune pentru a face blog-ul cat mai interesant, si astfel poate sa-l prinda cateodata, chiar si miezul noptii... dar nu conteaza, scopul scuza mijloacele!
Ca si blogger crestin, consider ca blog-ul meu trebuie sa ajute la cresterea spirituala a celor ce-l viziteaza, pentru aceasta cautand sa aduc informatii cat mai bune si costructive.
Partea buna e ca vad si feed-back-ul, adica rezultatele si ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta!
Recunosc ca mai am multe de invatat, dar ma bucur ca blog-ul meu e o lucrare a Domnului, si ca Dumnezeu ma ajuta zi de zi sa-l pot intretine. Ideea pe care merg este ca, daca Dumnezeu iti deschide mintea sa poti face ceva bun pentru Imparatia Sa, atunci trebuie sa tii cont de aceasta si sa-I slijesti prin tot ce poti Domnului.
Dumnezeu sa ne ajute la aceasta tot mai mult! Fiti binecuvantati!
Corneliu N.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu