joi, 25 noiembrie 2010

Un pastor iranian acuzat de «crime de gândire» este condamnat la moarte

Un tribunal iranian a transmis o condamnare la moarte unui pastor crestin, care a fost gasit vinovat de asa-numitele «crime de gandire», raporteaza Michael Ireland,corespondent sef la ASSIST News Service.
Potrivit site-ului www.presenttruthmn.com verdictul oficial a fost livrat, in scris, pastorului Youcef Nadarkhani, verdict care spune că acesta va trebui sa fie urgent spanzurat pentru crima de apostazie.
Purtatorul de cuvant al lui Jason DeMars de la Present Truth Ministries, spune: «Exista un timp de 20 de zile pentru a face recurs si avocatul Youcef chiar acum incepe acest proces.»
Nevoile de rugaciune pentru aceasta desfasurare sunt multe, a spus DeMars intr-un e-mail trimis la ASSIST News Service.
«Rugati-va pentru Youcef ca Dumnezeu sa ii dea pace si putere si ca Dumnezeu sa lucreze pentru el, ca el sa fie eliberat. Rugati-va, de asemenea, pentru sotia si copiii sai, acest lucru este extrem de dificil pentru ei.»
«Ne incredem in Domnul nostru ca ii va da pacea care vine doar de la Mangaietorul. Rugati-va ca Biserica din Iran sa ramana puternica, iar credinta lor sa nu fie zdruncinata si ochii lor sa ramana la Isus Hristos. Rugati-va, de asemenea, pentru oficialii locali care se ocupa de acest caz in Iran, pentru ca inimile lor sa fie schimbate si ca ei sa experimenteze mantuirea prin Isus Hristos», a spus el.
DeMars a concluzionat: «Frati si surori, este foarte important ca noi sa mijlocim in mod constant pentru fratele nostru Youcef. Am incredere ca dupa cum Domnul ne conduce pe fiecare in parte, Youcef va fi ridicat inaintea Domnului cu rugaciune si cu post.«Rugaciunea fierbinte a celui neprihanit valoreaza mai mult»(Iacov5:16).
DeMars incurajeaza crestinii din intreaga lume sa se roage pentru pastorul Youcef, citandu-l pe William Branham, care a spus: « Rugaciunea schimba lucrurile.Citeste mai departe...Sursa-Stiri Crestine.ro

Un comentariu: