sâmbătă, 6 noiembrie 2010

TE-A SCHIMBAT IUBIREA?

Psalmul 18:1 „Te iubesc din inimă, Doamne, tăria mea!”

Un îndrăgostit se schimbă atunci când iubeşte. Renunţă la sine pentru persoana iubită. Renunţă la tot ce este el/ea pentru dragoste. Renunţă la a mai trăi pentru el/ea şi trăieşte cu toată fiinţa pentru persoana iubită. Nu ar face nimic care să-l supere pe cel drag inimii.

Îmi afirmaţia făcută de David cu toată sinceritatea: TE IUBESC DIN INIMĂ DOAMNE...şi nu a fost o simplă afirmaţie, ci era trăirea inimii lui pentru Dumnezeu care i-a dat încă odată izbândă asupra vrăşmaşilor.

Azi, orice creştin care este întrebat dacă iubeşte pe Dumnezeu, cu siguranţă va răspunde sus şi tare: DAAAAAAAAA...şi nu ştiu dacă în societatea noastră creştină există oameni în biserici care să spună că ei nu Îl iubesc pe Dumnezeu. Dar...întrebarea cea mai grea este: DACĂ ÎL IUBIM NOI CU ADEVĂRAT, DE CE ÎI ÎNTOARCEM SPATELE DE ATÂTEA ORI? De ce nu suntem gata să renunţăm la totul cu noi şi să învăţăm să trăim numai pentru EL? Dacă zicem că Îi iubim cu adevărat, DE CE NU SUNTEM GATA SĂ STĂM LA DISPOZIŢIA LUI ORI DE CÂTE ORI SUNTEM CHEMAŢI PE NUME DE EL?

El a dat tot, a renunţat la slava cerului, la frumuseţea de nedescris pentru mine un păcătos. A fost lovit, scuipat ca să mă scoată din păcat...El a dat totul pentru mine, pentru tine...DAR EU???

CUM TE-A SCHIMBAT PE TINE DRAG CITITOR IUBIREA LUI ISUS? TE-A FĂCUT MAI BUN? TE-A APROPIAT DE CER ŞI DE CEL NENOROCIT DE LÂNGĂ TINE? Dacă până azi iubirea Lui nu te-a schimbat, ar trebui să-ţi pui întrebarea: OARE AI CUNOSCUT TU CU ADEVĂRAT IUBIREA LUI??

Lasă dragostea Lui să pătrundă inima ta în întregime. Lasă iubirea Divină să te schimbe să te facă mai bun. Lasă-L pe Isus la cârma vieţii tale şi atunci vei învăţa să iubeşti cum EL te-a iubit pe tine. Doamne ajută-ne pe toţi să înţelegem Dragostea Ta!!! AMIN!!!

Flory Patru

Cine nu stie cum sa-si cheltuiasca timpul, va ajunge in curand sa se cheltuiasca pe sine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu