duminică, 28 noiembrie 2010

Atitudinea ta conteaza!

-„Cînd era batjocorit, nu raspundea cu batjocuri; si, cînd era chinuit, nu ameninta, ci Se supunea dreptului Judecator.” 1 Petru 2: 23-

Vrei sa stii diferenta dintre învingatori si învinsi? Totul sta în atitudine!

Indiferent de circumstanta în care te afli, atitudinea cu care vei raspunde împrejurarilor va determina succesul sau insuccesul tau.

Nu ma refer la o atitudine de tipul Polianei, care era una de nepasare. Ci ma refer la acea atitudine pe care trebuie sa o avem atunci cînd avem de-a face cu dezamagirea sau deziluzia. Trebuie sa ne încredem în Dumnezeu oricînd!

Romani 5: 3-5 spune: „Ba mai mult, ne bucuram chiar si în necazurile noastre; caci stim ca necazul aduce rabdare, rabdarea aduce biruinta în încercare, iar biruinta aceasta aduce nadejdea. Însa nadejdea aceasta nu înseala, pentru ca dragostea lui Dumnezeu a fost turnata în inimile noastre prin Duhul Sfînt, care ne-a fost dat.”

Asadar, calea prin care putem trece peste orice dezamagire a vietii este sa-l lasam pe Dumnezeu sa ne modeleze caracterul. Iar daca îti doresti sa fii modelat, trebuie sa înveti sa treci peste probleme si dezamagiri avînd o atitudine buna.

Iata un îndemn care te va ajuta: Lasa lucrurile (dezamagiri, insuccese, dureri) sa plece! Lasa-le! Poate ar fi o idee buna sa îti scrii acest îndemn pe un biletel si sa îl lipesti pe oglinda din baie sau pe oglinda de la masina.

Decît sa stai si sa plîngi din cauza nedreptatilor vietii, mai bine supune-te voii Domnului. Conform versetelor biblice de astazi, si Domnul Isus a facut acest lucru.

Urmeaza-i exemplul. Nu cauta razbunare. Lasa-l pe Domnul sa se ocupe de cei care se poarta urît cu tine. Pentru ca El va face lucrurile mult mai bine decît tine.


ROAGA-L PE DUMNEZEU SA TE AJUTE SA TE ELIBEREZI DE DUREREA PROVOCATA DE TRECUTUL TAU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu