vineri, 19 noiembrie 2010

Adevarul te face liber!

-„veti cunoaste adevarul, si adevarul va va face slobozi.” Ioan 8: 32-



Lumea în care traim a început sa se simta din ce în ce mai nesatisfacuta de filozofii precum materialismul, secularismul sau umanismul. Ca rezultat al acestei reactii, în cautarea lor dupa împlinire si adevar oamenii se departeaza de aceste curente.

Si nu numai atît, oamenii zilelor noastre sînt din ce în ce mai constienti de problemele care apar în familie si în casniciile esuate. Ei sînt din ce în ce tot mai satui de violenta si de crimele din mijlocul societatii.

Din pacate, în loc sa se întoarca catre Biserica si spre adevarul pe care îl gasim doar în Isus Hristos, oamenii îsi îndreapta atentia spre filosofiile Noii Ere, spre misticismul estic si spre alte religii pagîne inventate de oameni. Ei doresc ca în aceste noi filozofii, practici si ritualuri pagîne sa gaseasca raspunsurile pe care le asteapta.

De aceea consider ca nu exista nimic mai urgent decît o intensificare a lucrarii bisericii locale din fiecare oras. Nu mai este nevoie atît de mult de crestini care sa traiasca în trecut, ci de credinciosi dedicati care cunosc nevoile culturii contemporane, care se roaga, cred cu adevarat si sînt dornici sa împartaseasca adevarul despre Domnul Isus Hristos cu generatia de astazi.

Mai mult ca orice, generatia de acum are nevoie de oameni care sa cunoasca adevarul, sa-l împlineasca si sa-l prezinte exact asa cum este.

Vreau sa te încurajez sa le spui celor de lînga tine adevarul despre Isus Hristos si despre raspunsurile pe care le pot gasi în El. Vorbeste-le din Evanghelie pentru ca si ei sa se poata întoarce la Isus!



ACEASTA GENERATIE CAUTA OAMENI CARE CUNOSC ADEVARUL SI-L PREZINTA FARA MODIFICARI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu