miercuri, 28 iulie 2010

Nimic fara Duhul Sfant!

-„Pe cînd Se afla cu ei, le-a poruncit sa nu se departeze de Ierusalim, ci sa astepte acolo fagaduinta Tatalui, "pe care", le-a zis El, "ati auzit-o de la Mine. Caci Ioan a botezat cu apa, dar voi, nu dupa multe zile, veti fi botezati cu Duhul Sfînt. ” Faptele Apostolilor 1: 4-5-



Lucrul care mi se pare surprinzator la Domnul Isus Hristos este acela ca atunci cînd vorbea despre pogorîrea Duhului Sfînt si umplerea vietii apostolilor cu putere, El nu le-a spus „Mergeti!”, ci „Asteptati!”. Chiar la începutul cartii Faptele Apostolilor, El a spus: „Ci voi veti primi o putere, cînd Se va pogorî Duhul Sfînt peste voi, si-Mi veti fi martori în Ierusalim”.

Tot Sfînta Scriptura ne arata ca urmasii Domnului au împlinit aceasta porunca….

Ei au asteptat si s-au rugat cu o inima si cu un suflet. Iar în această stare înalta de părtăsie, Dumnezeu a împlinit pentru ei promisiunea facuta de Domnul Isus si a trimis Duhul Sfînt si vietile lor au fost umplute de putere.

Ce poti spune despre tine în aceasta zi? Esti pregatit sa vezi puterea Duhului Sfînt la lucru si în viata ta?

Întîlnesc mereu crestini care vor sa vada cum le poate schimba Domnul Isus viata. Ei îi cer sa le revolutioneze familiile, sa le dea puterea necesara pentru a face fata ispitelor… însa, ceea ce trebuie sa facem noi pentru a primi cu adevarat ceea ce Domnul ne promite este sa ne rugam si sa asteptam. De aceea, roaga-te Domnului si asteapta raspunsul Lui.

Acesta este modul prin care doresc sa te încurajez. Cere ca puterea Duhului Sfînt sa se reverse si în viata ta. Apoi, asteapta si vei vedea ce lucruri marete poate face Domnul în si prin tine!



ASTEAPTA SI ROAGA-TE PENTRU CA DOMNUL SA LUCREZE. ASTEAPTA SI VEI VEDEA CE POATE FACE EL ÎN SI PRIN VIATA TA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu