duminică, 18 iulie 2010

Dragostea Lui Dumnezeu trebuie aratata si celor din jur!

-„Dar Dumnezeu Îsi arata dragostea fata de noi prin faptul ca, pe cînd eram noi înca pacatosi, Hristos a murit pentru noi.” Romani 5: 8-

Pentru ca sîntem crestini, ar trebui sa împartasim cu ceilalti adevarul despre dragostea si nadejdea exprimate în versetul de azi. Însa, de cele mai multe ori nu facem lucrul acesta.

Adevarul este ca, daca îl cunosti pe Isus Hristos vei dori sa îl faci cunoscut si altora. Daca crezi ca El ti-a iertat toate pacatele si ti-a schimbat viata, ti-a dat o nadejde si un viitor care sînt vesnice, atunci cum sa nu vorbesti despre El?

Daca esti copil de Dumnezeu vreau sa te provoc sa te gîndesti la diferenta pe care a facut-o Domnul în viata ta… Ce gînduri care te framîntau în trecut nu te mai framînta acum? Caror obiceiuri la erai sclav, dar acum ai fost dezrobit? Ce pace ai gasit acum, pe care n-o aveai altadata?

Îmi doresc ca sa împartasesti aceste schimbari din viata ta cu cineva de lînga tine, care înca nu-l cunoaste pe Domnul Isus Hristos. Nu trebuie sa faci o conversatie fortata. Ci pur si simplu poti trimite un bilet de încurajare unei persoane care sufera. Sau poti da un telefon prin care sa spui cuiva ca te rogi pentru el.

Indiferent de ceea ce îti cere Domnul sa faci, fa-o! Daca esti speriat sau emotionat, roaga-l pe Domnul sa-ti dea putere si tarie, ca prin numele Domnului Isus Hristos sa le vorbesti oamenilor despre marea dragoste a lui Dumnezeu.

Cred ca atunci cînd îti vei dori cu adevarat sa vorbesti despre Isus Hristos, Dumnezeu îti va da o masura de putere cum nu ai mai avut pîna acum. Si cred ca El se va folosi de tine pentru ca prin marturia ta sa schimbe vietile celorlalti.


DACA ÎL CUNOSTI PE DOMNUL ISUS HRISTOS, ATUNCI ÎTI VEI DORI CA SI ALTII SA-L CUNOASCA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu