vineri, 9 iulie 2010

Cand ai nevoie de o reamprospatare

-„Si au zis unul catre altul: "Nu ne ardea inima în noi, cînd ne vorbea pe drum, si ne deschidea Scripturile?"” Luca 24: 32-

Inima ta a încetat sa mai arda dupa Cuvîntul lui Dumnezeu? Alergi cumva spre nicaieri?

Daca ti se întîmpla aceste lucruri, citeste urmatoarele patru moduri prin care poti redescoperi si reaprinde focul spiritual din viata ta:

Revelatie. Avem cu totii nevoie de un moment de reculegere, în care Domnul Isus sa ni se redescopere asa cum este. Pe acest Domn Isus înviat îl putem gasi numai în Cuvîntul lui Dumnezeu. Învata despre aceasta minunata realitate citind zi de zi Biblia.

Relatii. Dezvolta relatii cu ceilalti credinciosi din biserica ta. Acestia îti vor întari credinta si te vor încuraja. Cauta oameni a caror inima sa bata alaturi de a ta pentru o viata spirituala plina de pasiune. Nu-i lasa pe oameni sa te darîme din punct de vedere spiritual!

Înviere. Daca ai fost la cruce cerînd iertare, nu uita de mormîntul gol, care îti da putere. Permite-i Domnului Isus cel viu sa umple si viata ta! Asculta de Domnul, fii atent la vocea Lui si traieste prin victoria pe care a dobîndit-o El la cruce.

Implicare. Daca avem într-adevar o pasiune vie pentru viata, atunci ar trebui sa întelegem ca exista o reala nevoie de misiune. Aceasta misiune are ca scop largirea Împaratiei lui Dumnezeu. Pasiunea ta, scopurile tale si misiunea ta ar trebui sa se materializeze printr-o marturie vie despre Domnul Isus.

CITESTE DESPRE DOMNUL ISUS HRISTOS ÎN CUVÎNTUL LUI DUMNEZEU SI VEI FI ÎNCURAJAT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu