miercuri, 5 mai 2010

Avem un Dumnezeu minunat!


Recent am vorbit cu o prietena care ma ruga sa o sustin in rugaciune, deoarece de catva timp a cunoscut un baiat credincios si isi doreste ca Domnul sa-i dea intelepciune in aceasta relatie, in purtare, in vorbire, sa nu faca nimic gresit, care ar putea afecta relatia dintre ei.
Deoarece si eu trec printr-o perioada asemanatoare m-am bucurat sa-i pot raspunde si sa o incurajez, asa cum mi-a pus si mie Domnul pe inima.
Asa ca i-am zis sa nu se teama de nimic pentru ca Domnul e de partea ei si nu o va lasa nici o clipa, pentru ca ea a ales sa faca voia Domnului. I-am spun un lucru frumos: "Dumnezeu nu este pudic! El nu se inhiba ca noi. El vrea sa lucreze si se inplica chiar si in relatia dintre doi indragostiti! Ii invata cum sa se poarte unul cu celalalt in asa fel incat sa ramana in ascultare de Domnul, in curatie  inimii si a faptelor. Le da intelepciune sa se poarte frumos unul cu celalalt. Le pregateste calea catre logodna si apoi catre mariaj, totul e ca ei sa asculte soapta blanda a Domnului pas cu pas si toate se contureaza si prind sens atata timp cat stau in ascultare.
Am citit in Cuvantul Domnului o promisiune care m-a incurajat de fiecare data: "Nicidecum n-am sa te las, cu niciun chip nu te voi parasi." (Evr.13:5)
Pentru ca am vazut asta, si pentru ca nu ma indoiesc de ajutorul Lui, te sfatuiesc astazi si pe tine, din toata inima si cu tot respectul: Daca simti ca Domnul iti vorbeste prin aceste randuri scrise de mine, sa nadajduiesti din toata inima ta in Dumnezeu, nu te indoi nici o clipa de dragostea Lui, de protectia lui, de intelepciunea Lui!
Avem un Dumnezeu minunat! El vrea sa iti vina in ajutor indiferent de situatia in care te afli - relatii, probleme financiare, de sanatate; Dumnezeu vrea sa te ajute, nimic nu e prea mult pentru El, iti intinde mana... decizia e a ta!

Corneliu Nita.

3 comentarii:

  1. Da, avem un Dumnezeu minunat, dar intotdeauna, decizia ne apartine, asa ca nadejdea sa traiasca in inima noastra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Amin, Domnul sa ne ajute sa constientizam ca El ne vrea doar binele si sa luam atitudine!

    RăspundețiȘtergere