sâmbătă, 29 mai 2010

Fa-ti un plan pentru salvarea celor pierduti!

-„Caci aproape sa doresc sa fiu eu însumi anatema, despartit de Hristos, pentru fratii mei, rudele mele trupesti.” Romani 9: 3 -

Probabil ca si în viata ta exista cineva care înca nu îl cunoaste pe Domnul Isus; nu-i asa ? Ai însa pentru aceasta persoana un plan prin care sa-i împartasesti Evanghelia?

Matei, unul dintre apostolii lui Isus Hristos a avut un plan simplu. El era un fost vames care îsi dorea cu tot dinadinsul ca vechii sai prietenii sa-l întîlneasca pe Domnul. De aceea a organizat o întîlnire la care vietile acestora au fost schimbate radical.

Apostolul Pavel a avut o alta metoda. Si el îsi dorea cu adevarat ca prietenii sai evrei sa fie salvati de focul vesnic. Daca citim cu atentie versetul biblic de astazi, descoperim ca apostolul Pavel ar fi fost gata sa accepte chiar si despartirea de Dumnezeu pentru vecie, numai ca cei din neamul sau sa dobîndeasca viata vesnica.

Ce angajament! Ce preocupare! Nu cred însa ca planul tau ar trebui sa mearga asa de departe. Dumnezeu îti cere doar sa vrei sa le vorbesti celorlalti despre Domnul Isus, si El va face restul.

Crestine, Dumnezeu cauta o persoana ca tine, careia sa îi pese de ceilalti. Cea mai mare abilitate pe care o poti avea este disponibilitatea. Asadar, planul tau trebuie sa înceapa cu dorinta de a le vorbi oamenilor despre Domnul tau.


GÎNDESTE-TE LA MODUL PRIN CARE AI PUTEA SA-TI ÎMPARTASESTI ASTAZI MARTURIA PERSONALA UNEI PERSOANE CARE ÎNCA NU-L CUNOASTE PE DOMNUL ISUS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu