vineri, 21 mai 2010

Nimic nu e la intamplare!

-„Caci pe aceia, pe care i-a cunoscut mai dinainte, i-a si hotarît mai dinainte sa fie asemenea chipului Fiului Sau, pentru ca El sa fie cel întîi nascut dintre mai multi frati.” Romani 8: 29 -

Daca lucrurile din viata ta par sa scape de sub control, te anunt ca nu esti singurul care se confrunta cu aceasta situatie. În mijlocul acestei lumi sînt multi oameni care se confrunta cu aceleasi probleme!

Un vechi proverb ne face cunoscut acest adevar spunîndu-ne ca: Un necaz nu vine niciodata singur! Un necaz atrage dupa sine un altul! Te regasesti într-o astfel de situatie?

Avem însa o promisiune care ne ajuta în mijlocul acestor necazuri: Domnul Isus ne-a promis ca nu ne va lasa niciodata singuri, iar în mijlocul problemelor, El ne da pacea Sa!

Asadar, cum putem avea siguranta chiar si în mijlocul celor mai mari necazului?

În primul rînd, pentru a gasi pacea în mijlocul necazurilor, trebuie sa întelegi ca orice împrejurare prin care treci, buna sau rea, face parte dintr-un plan stabilit dinainte de Dumnezeu. Din momentul în care l-ai acceptat pe Isus Hristos ca Mîntuitor personal, tu îi apartii lui Dumnezeu. Iar în calitate de copil a lui Dumnezeu, Domnul a stabilit un scop pentru viata ta. Stiind acest adevar, trebuie sa ai siguranta ca indiferent de ceea ce ti se întîmpla, El va pune lucrurile cap la cap, pentru a da sens vietii tale si pentru a te ajuta sa ajungi cu bine la tinta pe care a stabilit-o.

În al doilea rînd, tine minte un lucru: la Dumnezeu nu exista accidente! El se foloseste de toate circumstantele prin care treci pentru a modela caracterul tau.

Desi nu-ti poti schimba circumstantele vietii, îti poti schimba însa modul în care le privesti. De aceea nu considera necazurile prin care treci ca niste obstacole si bariere care îti împiedica înaintarea, ci privestele ca pe niste oportunitati ce îti faciliteaza drumul spre tinta.

Priveste problemele prin care treci ca niste mari oportunitati de a experimenta dragostea lui Dumnezeu într-un mod mult mai profund decît ai facut-o pîna acum.

DACA L-AI ACCEPTAT PE ISUS HRISTOS CA MÎNTUITOR PERSONAL, ATUNCI TU ÎI APARTII LUI DUMNEZEU. FIINDCA EL A STABILIT UN SCOP PENTRU VIATA TA, TE VA AJUTA SI SA AJUNGI LA TINTA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu