vineri, 7 mai 2010

Caci El va reveni pe nori

-„De asemenea, si firea asteapta cu o dorinta înfocata descoperirea fiilor lui Dumnezeu.” Romani 8: 19 -

Si tu si eu avem promisiunea unei zile mai bune. Iar acea zi perfecta se apropie si toata creatia asteapta descoperirea fiilor lui Dumnezeu, a acelora care îi apartin lui Isus Hristos.

Indiferent de ceea ce va face omul, toata creatia asteapta revenirea Domnului Isus pe pamînt. Omenirea nu poate salva pamîntul prin ecologizare, prin stiinta sau manipulare politica…orice solutie oferita de oameni este inadecvata si incompleta. Pamîntul nu va putea fi salvat decît atunci cînd va avea loc renasterea planetei, la a doua venire a Mîntuitorului. Fara revenirea Domnului Isus Hristos nu poate exista pace pe pamînt, nici armonie ecologica, nici prosperitate…

Dar cum îti poate îmbunatati acest fapt viata în ziua de azi ?

Daca ai putea observa doar o mica parte din gloria, eliberarea de suferinta si perfectiunea pe care le vei experimenta în momentul reîntoarcerii Domnului, atunci cu siguranta vei gasi puterea de a depasi toate greutatile acestor vremuri.

Atunci cînd Domnul Isus va crea o lume noua, un cer nou si un pamînt nou, blestemul de deasupra creatiei va fi ridicat iar noi, atît cei din cer cît si cei de pe pamînt vom sarbatori instaurarea gloriei lui Dumnezeu asupra întregei creatii.

Domnul Dumnezeu are un plan pentru pamîntul acesta. Nu se poate trai la nesfîrsit în îngîmfare si inutilitate. În curînd vom fi rascumparati si vom avea un trup perfect sanatos asezat într-un mediu desavîrsit.

De aceea, atunci cînd treci prin zilele pline de suferinta si durere, priveste cu nadejde spre viitor. Întareste-te prin slava ce va sa vie, pentru ca Domnul Isus se va reîntoarce pe pamînt!

DACA AI PUTEA OBSERVA DOAR O MICA PARTE DIN GLORIA, ELIBERAREA DE SUFERINTA SI PERFECTIUNEA PE CARE LE VEI EXPERIMENTA CÎND DOMNUL ISUS VA REVENI, ATUNCI VEI GASI CU SIGURANTA PUTEREA DE A DEPASI GREUTATILE SI DURERILE ACESTOR VREMURI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu