luni, 17 mai 2010

Stai de vorba cu Dumnezeu!

-„Ci tu, cînd te rogi, intra în odaita ta, încuie-ti usa, si roaga-te Tatalui tau, care este în ascuns; si Tatal tau, care vede în ascuns, îti va rasplati.” Matei 6: 6-

Daca obligatiile pe care le ai si programul foarte încarcat ti-au luat toata energia, cred ca e timpul potrivit sa te opresti si sa-ti reîncarci bateriile!

Indiferent de ceea ce faci în cursul zilei: mergi la servici, alergi la întîlnirile programate, îti însotesti copii la scoala si activitati sportive, sau îi slujesti pe altii, evenimentele si responsabilitatile vietii te obosesc!

Asadar, daca ai momente cînd te simti lipsit de putere si energie, as vrea sa împartasesc cu tine reteta prin care te poti întari:

Duhul lui Dumnezeu te poate întari prin rugaciune,
Iar atunci cînd îl lauzi pe Domnl în Duhul, vei fi înviora!

Personal doresc sa va spun ca atunci cînd ma simt obosit din punct de vedere fizic, încep sa îl laud pe Dumnezeu si duhul meu este întarit si revitalizat. Acelasi lucru ti se poate întîmpla si tie.

Cred ca secretul unei rugaciuni pline de putere începe prin a pune deoparte un timp în care sa stam de vorba cu Dumnezeu în mod personal. Acest fapt este bine prezentat în Matei 6: 6 prin care însusi Domnul Isus ne spune: „cînd te rogi, intra în odaita ta, încuie-ti usa, si roaga-te Tatalui tau, care este în ascuns.”

Dar ce înseamna o rugaciune personala? Rugăciunea personală este timpul petrecut cu Dumnezeu, cînd prin Duhul Sfînt ajungem sa-l cunoastem pe Dumnezeu îndeaproape si sa stam de vorba cu El ca si cum am fi fata în fata. Daca îti doresti cu adevarat un timp de revigorare spirituala, atunci cauta un loc privat în care sa stai de vorba cu Domnul tau, prin Duhul.

Ai un astfel de loc secret? Ai pus deoparte un timp în care, în liniste sa te dedici total Domnului? Te întreb aceasta pentru ca în Matei 6: 6 Domnul Isus continua spunînd: „si Tatal tau, care vede în ascuns, îti va rasplati.”

Atunci cînd stam în partasie cu Dumnezeu în locul nostru secret, odaita noastra, Duhul Sfînt va umple acel spatiu, iar noi vom putea sa conversam în mod direct cu Domnul nostru. Un astfel de moment ne întareste ca sa ne continuam trairea pe acest pamînt cu mai multa putere!

STAI DE VORBA CU DUMNEZEU CHIAR ACUM, ÎN LOCUL TAU SECRET SI VEI VEDEA CUM DUHUL TAU VA FI REVIGORAT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu