sâmbătă, 15 mai 2010

Asculta vocea Lui!

„Si Cel ce cerceteaza inimile, stie care este nazuinta Duhului; pentru ca El mijloceste pentru sfinti dupa voia lui Dumnezeu.” Romani 8: 27 -

Dumnezeu cauta oameni ca mine si ca tine, care sa pastreze o legatura continua cu Tatal, prin rugaciune, pentru ca în aceasta partasie El sa ne dea din puterea Sa.

Dar cum putem începe aceasta legatura?
În primul rînd, rugaciunea nu înseamna numai pomenirea nevoilor si dorintelor personale. O rugaciune plina de putere înseamna mai întîi ascultare, nu doar o însiruire de vorbe.

În momentul în care vei dori sa îl asculti pe Dumnezeu, El va începe sa-ti vorbeasca si sa îti arate voia Sa. Cum voi reusi aceasta? ma vei întreba. Prin puterea Duhului Sfînt care te va învata cum sa te rogi si care îti va descoperi voia lui Dumnezeu Tatal.

Poate ca în aceasta zi te lupti sa cunosti voia lui Dumnezeu cu privire la viata ta, sau poate ca privesti la viitor si ai nevoie de raspunsuri si lumina privind lucrurile pe care trebuie sa le faci… Daca îti vei focaliza atentia asupra lui Dumnezeu, îl vei asculta si îl vei slavi prin rugaciune, atunci vei înnalta o rugaciune în puterea Duhului Sfînt, iar Mîngîietorul va pune în inima si viata ta voia lui Dumnezeu.

Dumnezeu îti va arata dorintele Sale si voia Sa cu privire la viata ta atunci cînd îti vei face timp sa-L asculti.

Linisteste-te si asculta vocea Lui Dummnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu