vineri, 30 decembrie 2011

Utilizează Numele Domnului Isus pentru a produce o schimbare!

De aceea şi Dumnezeu L-a înălţat nespus de mult şi I-a dat Numele care este mai presus de orice nume; pentru ca în Numele lui Isus să se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pământ şi de sub pământ (Filipeni 2:9-10).

Dacă te confrunţi cu provocări sau cu greutăţi în viaţă, poţi experimenta o răsturnare de situaţie chiar acum! Versetul din deschidere este cheia pentru miracolul de care ai nevoie, pentru că îţi aduce la cunoştinţă faptul că în Numele lui Isus, orice forţă oponentă sau piedică trebuie să se plece.
Numele lui Isus are putere asupra tuturor lucrurilor şi asupra tuturor fiinţelor din cer, de pe pământ şi din împărăţia întunericului. Acesta este motivul pentru care Petru a putut să-i spună ologului din naştere: „în Numele lui Isus Cristos din Nazaret, ridică-te şi umblă” (Faptele Apostolilor 3:6), iar omul a sărit şi a umblat. Numele lui Isus este mai presus decât orice boală sau infirmitate. Fie că este vorba de HIV, de cancer, de pneumonie, de tuberculoză, sau de orice altceva, toate bolile se supun autorităţii Numelui lui Isus.
Dacă eşti bolnav de mai mult timp sau dacă cineva drag se luptă cu vreo suferinţă, apelează la Numele lui Isus astăzi pentru a produce o schimbare. Cheamă Numele Domnului conştientizând autoritatea Sa peste orice boală şi începe să te vizualizezi în sănătate totală. Poţi încheia acest an în forţă. Schimbarea pe care o doreşti este posibilă, dacă foloseşti Numele lui Isus astăzi! Cheamă acest Nume cu încredere şi cu revelaţie. Este Numele mai presus de orice nume, care are toată puterea. Trăieşte în acest Nume pentru că este mai înalt, mai măreţ şi mai puternic decât orice alt nume.

Proclamaţie

În Numele lui Isus declar că lucrurile îmi sunt favorabile! Am o moştenire dumnezeiască! Sănătatea, pacea şi viaţa din belşug sunt ale mele! Nu este nimic rău în calea mea şi orice forţă oponentă sau piedică mi se supune. Nu pot fi dezavantajat niciodată, pentru că trăiesc prin cel mai mare şi mai puternic Nume din Univers – Numele lui Isus. Binecuvântat fie Domnul!

STUDIU SUPLIMENTAR: Faptele Apostolilor 4:10-11; Proverbe 18:10

Rapsodia Realităţilor, Pastor Chris, Decembrie 2011

(c) Copyright by Valentin Iosub
Toate drepturile de publicare sunt rezervate! (Vezi detalii!)


NOTA  - Pentru Devoţionalele Rapsodia Realităţilor avem acordul de publicare
pe blog al translatorului Valentin Iosub (LoveWorld Publishing).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ATENTIE 
Nu este permisă publicarea pe spaţii WEB a acestor devoţionale fără acordul în scris al LOVEWORLD PUBLISHING !

-  Vă mulţumim pentru înţelegere!  -


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu