vineri, 2 decembrie 2011

Romani iubitori alaturi de gemenele Ioana si Maria

02/12/2011
1 Decembrie a fost cu adevarat o zi a bucuriei si a creatiei. Am fost uimita sa vad cum oamenii au dat dovada de sensibilitate si disponibilitate pentru a fi alaturi de gemenele Ioana si Maria in lupta pentru viata. Intr-un atelier de creatie, am pus mana de la mana sa confectionam diverse produse ce pot vi valorificare pentru a strange fonduri sa ajutam familia gemenelor. Au nevoie de 50 000 dolari pentru transplantul cohlear al Ioanei care se poate face doar in SUA. E o suma mult prea mare pentru ei, dar stim ca la Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile si la EL este bogatia si viata. Avem nevoie de sprijin in rugaciune, sprijin financiar si ajutorul celor care au talent in confectionarea produselor de arta.
Lacrimile de bucuriei a mamei ne-au dat putere sa ne dorim sa luptam mai departe alaturi de ei ca parinti pentru a implini dorinta arzatoare ca fetitele sa fie sanatoase.
Dumnezeu sa binecuvanteze aceasta lucrare si va multumim tuturor care va alaturati noua si puneti in practica ceea ce am invatat de atata timp: sa fim lumini pentru cei din jur, sa nu stam nepasatori fata de cei in suferinta si sa facem bine ori de cate ori avem ocazia. Fiti plini de pace, fiti o binecuvantare pentru cei din jurul vostru.

By FLORINA MARGEA


Sursa: CRESTINTOTAL.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu