miercuri, 30 noiembrie 2011

AI STA NEPĂSĂTOR DACĂ AR FI COPII TĂI?

http://observator.a1.ro/social/Unite-de-suferinta_46788.html

Unite de suferinţă

S-au născut într-o familie iubitoare dar boala le-a condamnat la o viaţă de chin. Este drama unor gemene din Arad, care din prima zi în care au venit pe lume, au învăţat ce înseamnă suferinţa. Acum au 1 an. Maria nu poate să meargă iar Ioana nu a văzut chipul mamei şi nici nu i-a auzit vreodată glasul. Au nevoie de ajutorul nostru. Au nevoie să fim trup şi suflet lângă ele.
Ştiu că aici pe acest site sunt mulţi creştini şi dincolo de barierele doctrinelor şi a religiilor, putem pune mână de la mână pentru a ne implica toţi în acest caz. Fiecare rugăciune contează, fiecare bănuţ, fiecare sfat. Haideţi să facem un lanţ şi să ajutăm. Cel mai urgent ar fi să procurăm un aparat auditiv pentru Ioana, care nici nu aude nici nu vede. Nu ştiu ce simte ea la 1 anişor al ei, să nu o poate vedea pe mamă şi nici auzi, dar ştiu că mână de la mână o putem ajuta să audă.
Pentru toţi cei care doriţi să luaţi legătura cu mama fetiţelor pentru mai multe detalii, vă rog să mă contactaţi pentru a vă da numărul de telefon al mamei.
Să nu uităm cea mai mare poruncă a Domnului: Să Îl iubim pe EL cu toată puterea noastră, cu tot cugetul nostru şi din toată inima, iar pe aproapele nostru ca pe noi înşine!!!

Intra pe blogul Mariei si Ioanei :   http://ioanamariaiamandii.blogspot.com/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu