joi, 17 martie 2011

Deschidere spirituală în Japonia

Ca urmare a cutremurului și tsunami ce au venit pe neașteptate peste Japonia, numărul victimelor crește considerabil. Cei dispuși să ofere ajutor întâmpină multe obstacole.

Directorul Internațional al SEND International, Warren Janzen, spune: ”Benzina este foarte limitată. Am trimis câțiva misionari să caute combustibil, dar aceștia nu au găsit nimic. Apa, orezul și pâinea sunt insuficiente.”

Acum dezastrul ia o întorsătură spirtuală. Janzen explică că guvernatorul de Tokyo a afirmat public că pedeapsa vine de sus, pentru că japonezii au devenit lacomi. „Aceasta arată o deschidere spre problema spiritualității”, adaugă Janzen.

Schimbări sunt vazute și printre oamenii de rând. Misionarii care vorbesc ocazional cu oamenii pe stradă spun că oamenii sunt deschiși să vorbească despre subiecte spirituale,...Citeste mai departe!
Sursa:SririCrestine.ro

Un comentariu:

  1. Buna ziua
    Numele meu este Constantin Iacob si sunt administratorul site-ului http://iasi365.com si va scriu in speranta unui schimb de linkuri. Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ
    In caz ca raspunsul dumneavoastra este pozitiv titlul pentru link este Iasi iar linkul http://iasi365.com.
    imi cer scuze ca am postat aici propunerea de schimb de linkuri insa din pacate nu am gasit un link de contact.
    Va multumesc anticipat si va doresc multa sanataet si toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere