miercuri, 12 ianuarie 2011

Priveste catre cer!

-„De acum ma asteapta cununa neprihanirii, pe care mi-o va da, în “ziua aceea”, Domnul, Judecatorul cel drept. Si nu numai mie, ci si tuturor celor ce vor fi iubit venirea Lui.” 2 Timotei 4: 8-

Ca si urmasi ai lui Hristos noi trebuie sa stam sub protectia si calauzirea lui Dumnezeu. Cum putem face aceasta?

În primul rînd, trebuie sa traim cu gîndul al eternitate. Sau, asa cum spune Steven R. Covey: „începe avînd sfîrsitul în mintea ta.”

Atunci cînd totul în jurul tau se clatina, cînd treci prin situatii periculoase si cînd dificultatile si deceptiile de tot felul te încearca, locul spre care îti îndrepta privirea, te va ajuta sa depasesti totul. Si locul acesta trebuie sa fie „în sus.”

Daca privirea ta se îndreapta spre dragostea lui Dumnezeu, daca tînjesti dupa prezenta Lui în orice moment al vietii tale, daca crezi ca El te poate ajuta, fiind sigur că El a biruit moartea si poate sa-ti dea slava, atunci traiesti cu adevarat în lumina eternitatii si umbli în ascultare de El.

Asa cum spune si versetul de azi: „De acum ma asteapta cununa neprihanirii, pe care mi-o va da, în “ziua aceea”, Domnul, Judecatorul cel drept. Si nu numai mie, ci si tuturor celor ce vor fi iubit venirea Lui.”

Lucrul care ne tine în dragostea lui Dumnezeu este timpul pe care îl petrecem lucrînd pentru vesnicia pe care o vom petrece alaturi de El!

ATUNCI CÎND TOTUL ÎN JURUL TAU SE CLATINA, CÎND TRECI PRIN SITUATII PERICULOASE SI CÎND DIFICULTATILE SI DECEPTIILE DE TOT FELUL TE ÎNCEARCA, LOCUL SPRE CARE ÎTI ÎNDREPTI PRIVIREA TE VA AJUTA SA DEPASESTI TOTUL. IAR PRIVIREA TA TREBUIE SA-TI FIE ATINTITA „ÎN SUS”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu