sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Daca vrei Trezire Spirituala!...

-„Ci voi veti primi o putere, cînd Se va pogorî Duhul Sfînt peste voi, si-Mi veti fi martori în Ierusalim, în toata Iudea, în Samaria, si pîna la marginile pamîntului.” Faptele Apostolilor 1: 8 -


Crestinii primului veac au luat hotarîrea de a cuceri orasul, tara si lumea întreaga pentru Domnul Isus Hristos. Aceeasi hotarîre ar trebui sa ne însufleteasca si pe noi în aceasta zi, în timp ce împartasim mesajul scump al vietii vesnice celor din jurul nostru!

Provocarea pe care o traim în zilele noastre este aceea ca biserica este din ce în ce mai distrasa de la scopul pe care ni l-a dat Dumnezeu: acela de a duce mesajul salvarii prin Isus Hristos lumii întregi. Oamenii de azi au nevoie disperata de nadejdea pe care o pot gasi în Dumnezeu, iar tie ti-a fost încredintata sarcina de a le spune despre aceasta.

Daca dorim ca în aceasta lume sa aiba loc o trezire spirituala, atunci aceasta trebuie sa înceapa din inima mea si a ta. Trebuie ca si noi sa devenim asemenea primilor crestini, care s-au împotrivit cu fermitate influentei lumii din afara.

Prin hotarîrea si dedicarea cu care ei si-au împlinit slujirea, Evanghelia s-a raspîndit asemenea focului în fata vîntului. Stiti ce e cu adevarat minunat? Ca Sfînta Scriptura s-a raspîndit în acele vremuri lipsite de mijloacele thnologice moderne de astazi, computere sau e-mail!

Cum au reusit ei acest lucru? Priveste cu atentie la versetul de azi! Au reusit numai prin puterea Duhului Sfînt!

Nu ai dori sa vezi cum o trezire spirituala are loc în natiunea ta si în lumea întreaga? Acest lucru se va întîmpla atunci cînd puterea Duhului lui Dumnezeu va întari vietile noastre pentru a proclama cu putere divina Evanghelia lui Dumnezeu în orice loc în care El ne va trimite.

Doar prin puterea Sa putem face o diferenta în aceasta lume!


DACA VREM O TREZIRE SPIRITUALA ÎN ACEASTA LUME, ACEASTA TREBUIE SA ÎNCEAPA DIN INIMA MEA SI A TA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu