miercuri, 5 ianuarie 2011

MOMENTE ÎN VIAŢĂ...

Sunt momente în viaţă în care simţi că ai vrea să te dezlipeşti de trupul acesta supus atâtor suferinţe...simţi că ai vrea să te înalţi pe aripile vântului, departe în zare...cât vezi cu ochii...să laşi în urma ta toţi masonii lumii desfrânate.

Sunt momente în viaţă când ţi-e dor să petreci un timp liniştit şi îndelungat doat TU cu TINE. Simţi că ţi-e dor să fi copilul de odinioară. Ţi-e dor de timpurile tinere a vieţii tale pe pământ. Ţi-e dor de vacanţele lungi şi fără griji, de nuieluşa bunicii care te „mângâia” când întreceai măsura.

Sunt momente în viaţă când inima tânjeşte după dorul celor care şi-au sfârşit alergarea pe acest pământ. Atunci îţi revin în minte amintiri neşterse de radiera timpului şi ai vrea să poţi schiţa chipul celor dragi pe o foaie albă de hârtie şi cu pensula prezentului să le redai din nou viaţa şi să-i strângi tare la piept.

Sunt momente în viaţă când strigi cu disperare după ajutor şi realizezi că nu e nimeni să-ţi răspundă. Abia atunci îţi dai seama de calitatea prietenilor tăi. „Prietenul adevărat la nevoie se cunoaşte, dar atunci când strigi după ajutor el nu te mai recunoaşte!”

Sunt momente în viaţă când ai vrea să dai totul pentru dragostea ta, dar te trezeşti pustiu şi gol în inima ta.
Sunt momente în viaţă când fiecare dimineaţă e pentru tine o nouă viaţă. Când spui: „Azi o voi lua de la capăt”, dar afli cu dezamăgire la finele zilei că ai luat-o de la acelaşi capăt eşuat şi ieri.

Sunt momente în viaţă când tot ce mai poţi oferi celor din jur sunt doar zâmbete şterse de lacrimi...iar lacrimile de bucurie sau de tristeţe îşi croiesc mereu cărări adânci pe obrajii îmbătrâniţi înainte de vreme, albia fluviilor de amăgiri sau fericiri.

Sunt momente în viaţă când trezindu-te dintr-un coşmar, realizezi că viaţa e frumoasă. În acele momente simţi că nu eşti singur, pentru că întotdeauna, în cele mai dureroase clipe, în cele mai negre nopţi, în cele mai înnorate zile, chiar dacă nu L-ai simţit, lângă tine a stat Dumnezeu, mereu.

Sunt momente în viaţă când realizezi că Dumnezeu este tot ce ai...şi îţi este îndeajuns...

SUNT MOMENTE ÎN CARE AI VREA SĂ FI UN ÎNGER ÎN CER, DAR POŢI SĂ FI UN ÎNGER ŞI PE PĂMÂNT ÎN FIECARE MOMENT AL VIEŢII!!!!

Flory Pătru (4 Ian 2011)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu