miercuri, 30 iunie 2010

Poti avea pace chiar si in mijlocul furtunii !

-„Bucurati-va totdeauna în Domnul! Iarasi zic: Bucurati-va! Blîndetea voastra sa fie cunoscuta de toti oamenii. Domnul este aproape. Nu va îngrijorati de nimic; ci în orice lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, cu multumiri.” Filipeni 4: 4-6-

Ai nevoie de pace în viata ta?

Prin versetele biblice de astazi, Apostolul Pavel ti-a lasat cîteva îndemnuri practice prin care o poti gasi. Ceea ce trebuie sa stii este faptul ca atunci cînd a scris toate aceste lucruri, apostolul Pavel se afla în închisoare. De aceea, el chiar stia despre ceea ce vorbese !

Bucura-te totdeauna. Pavel a stiut cum sa lupte împotriva problemelor vietii, fiindca viata lui era plina de bucuria pe care a primit-o de la Dumnezeu. El cunostea importanta bucuriei si stia valoarea zîmbetului.

Nu te îngrijora. Încrede-te în Domnul. Îngrijorarea îti iroseste timpul si nu conduce la nici un rezultat. În loc sa te lasi coplesit de frica si stres, lasa-te condus de harul lui Dumnezeu. Odihneste-te si relaxeaza-te în Cristos. Fiindca el ti-a promis ca te va scapa de orice îngrijorare.

Roaga-te pentru toate lucrurile. Converseaza cu Domnul în fiecare zi. Roaga-te cu devotament si încredere deplina si rugaciunea îti va fi ascultata. Cînd te rogi, nu devii imun la problemele vietii, ci rugaciunea te va ajuta ca atunci cînd vei trece prin ele, sa traiesti o strînsa legatura cu Rascumparatorul.

De aceea, te încurajez sa iei în serios timpul tau de rugaciune de fiecare zi.

VORBESTE CU DUMNEZEU DESPRE PROBLEMELE TALE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu