marți, 22 iunie 2010

Privesti înainte sau înapoi?

-„„fac un singur lucru: uitînd ce este în urma mea, si aruncîndu-ma spre ce este înainte, alerg spre tinta, pentru premiul chemarii ceresti a lui Dumnezeu, în Hristos Isus.” Filipeni 3: 13-14-

Privesti înainte sau înapoi?

În aceasta zi vreau sa te încurajez sa traiesti cu gîndul la vesnicie!

Ia în considerare cuvîntul lui Dumnezeu din Evrei 12: 1-2: „Si noi, dar, fiindca sîntem înconjurati cu un nor asa de mare de martori, sa dam la o parte orice piedica, si pacatul care ne înfasoara asa de lesne, si sa alergam cu staruinta în alergarea care ne sta înainte. Sa ne uitam tinta la Capetenia si Desavîrsirea credintei noastre, adica la Isus, care, pentru bucuria care-I era pusa înainte, a suferit crucea, a dispretuit rusinea, si sta la dreapta scaunului de domnie al lui Dumnezeu.”

Asadar, focalizarea noastra trebuie sa fie spre viitor si spre sfîrsitul care ne asteapta în împaratia lui Dumnezeu. Apostolul Pavel ne explica acest lucru în versetele de azi spunînd: „fac un singur lucru: uitînd ce este în urma mea, si aruncîndu-ma spre ce este înainte, alerg spre tinta, pentru premiul chemarii ceresti a lui Dumnezeu, în Hristos Isus.”

Acest lucru înseamna sa traiesti pentru vesnicie. Ca si credinciosi, noi ar trebui sa consideram fiecare zi ca o investitie facuta pentru eternitate. De aceea, trebuie sa privim înainte, la nadejdea oferita de Dumnezeu.

Într-o împrejurare a vietii, apostolul Pavel a spus: „Sînt strîns din doua parti: as dori sa ma mut si sa fiu împreuna cu Hristos, caci ar fi cu mult mai bine…”

Îti este dor de vesnicie, asa cum îi era lui Pavel? Multi dintre noi ne dorim sa mergem în RAI, dar vrem sa mai traim înca aici pe pamînt, macar pentru o vreme. Se întîmpla acest lucru pentru ca suntem obisnuiti sa traim pentru acum si aici. Ce s-ar întîmpla daca ne-am îndrepta trairea de fiecare zi spre vesnicia traita cu Isus Hristos?

Daca vei face lucrul acesta, vei observa ca vei fi însufletit de mai multa pasiune si energie în tot ceea ce faci si vei gasi un tel suprem pentru viata ta.

CA SI CRESTINI, NOI TREBUIE SA CONSIDERAM FIECARE ZI A VIETII NOASTRE CA O INVESTITIE FACUTA PENTRU ETERNITATE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu