vineri, 25 iunie 2010

Lasa totul in mana Sa

-„..Iata de ce, zic, îmi plec genunchii înaintea Tatalui Domnului nostru Isus Hristos, din care îsi trage numele orice familie, în ceruri si pe pamînt, … asa încît Hristos sa locuiasca în inimile voastre prin credinta; pentru ca, avînd radacina si temelia pusa în dragoste…” Efeseni 3: 14-15, 17 -

Nu cred ca exista vreo persoana care sa-si doreasca sa piarda controlul asupra propriei vieti. Ai dori cumva sa ti se întîmple acest lucru?

Daca ai raspunde afirmativ la aceasta întrebare, viata ta ar iesi de pe fagasul normal, nu-i asa? Iar daca te asemeni cu cei mai multi dintre oamenii zilelor noastre, este posibil ca si tu sa te lupti din greu pentru a-ti mentine viata pe linia de plutire. Ti se întîmpla însa acest lucru fiindca doresti sa ai un control deplin asupra vietii tale si a destinului propriu.

Ca si crestini, noi sîntem chemati sa ne predam în întregime Domnului Isus Hristos, care prin calauzirea Duhului Sfînt ne va îndrepta viata spre tot ceea ce este mai bun pentru noi. Asa cum ne arata si versetul biblic de astazi, Domnul Isus vrea sa locuiasca în inimile noastre.

El nu doreste însa sa traiasca într-o viata împartita între lume si credinta. Hristos cauta sa domneasca în toata fiinta noastra si în toate domeniile vietii noastre. De aceea, fiecare alegere pe care o facem si fiecare circumstanta în care ne aflam, trebuie sa fie spre slava si gloria lui Dumnezeu.

Doresc însa sa mai subliniez un lucru foarte important. Atunci cînd îti pui viata în mîinile lui Dumnezeu, aceasta nu înseamna ca renunti la viata. Daca îi permiti Domnului sa preia controlul asupra vietii tale, atunci cîstigi eliberare deplina, odihna sfînta, bucurie continua, putere spirituala si o nadejde vie, binecuvîntari care definesc adevarata viata.

De aceea, în aceasta zi vreau sa te provoc sa îti încredintezi viata în mîna Domnului Isus si vei fi uimit de ce lucruri minunate a pregatit El pentru tine!

ÎL LASI PE DOMNUL ISUS SA LOCUIASCA ÎN FIECARE DOMENIU AL VIETII TALE? DACA NU FACI LUCRUL ACESTA, ROAGA-TE LUI DUMNEZEU SA ÎTI DEA PUTEREA DE A CEDA CONTROLUL ASUPRA VIETII TALE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu