miercuri, 24 martie 2010

Scrisoare de la Daniel Olteanu -Jalpaiguri, India

Stimati frati si surori,
Dupa o luna a asteptare si rugaciune, Dumnezeu ne-a deshis din nou cale pentru lucrarea de evanghelizare din afara regiunii noastre. In luna trecuta scotoceam toate buzunarele pentru bani de mancare. Cat pentru lucratori care sunt cu noi, le-am dat si noi putinul din putinul nostru. Dumnezeu iubeste jerfa dragostei si nu jerfa banilor. Dar Dumnezeu ne-a ascultat rugaciunile noastre. El ne-a sustinut printr-o sora de pe patul de suferinta, prin alti misionari, prin frati care ne-au trimis tractate, si printr-o mama care nu oboseste iubind.
Vizunea noastra este de a face evanghelizare de doua ori pe luna (o data in Bengal si o data in Bihar) in afara regiunii noastre. Tinta este fiecare capitala de district. In felul aceasta noi putem atinge regiuni intregi si capata o viziune generala asupra nevoilor viitoare de lucrare.
Astazi, prin voia lui Dumnezeu, echipa noastra compusa din 7 persoane v-a pleca la Supaul in Bihar, care este la aprox. 8 ore distanta cu autobuzul. Ca de obicei este o regiune noua in care nu am fost niciodata nici unul din noi. Speram sa ne intoarcem Sambata dimineata prin voia lui Dumnezeu.
Multumim pentru rugaciuni,
Daniel

Afla mai multe despre misionari si lucrarea de misiune pe AGENTIA KAIROS.RO

Un comentariu:

  1. MULTUMESC PENTRU URARILE TRIMISE SI PENTRU FRUMOASELE CUVINTE PE CARE MI LE SCRII ! HARUL DOMNULUI SA FIE CU VOI IN DIFICILA MISIUNE PE CARE EL V-A INCREDINTAT-O !
    AS PREFERA SA COMUNICAM PE ADRESA OBISNUITA DE MAIL PENTRU CA NU PREA MA PRICEP LA FACEBOOK ...
    DOMNUL SA FIE TARIA VOASTRA,
    FR VALENTIN GIUROIU

    RăspundețiȘtergere