miercuri, 10 februarie 2010

Sustine-o pe Cristina in lucrarea de misiune!

Ma numesc Cristina Suciu si am 31 de ani.
Scopul al vietii mele este: " Traiesc pentru a restaura sanatatea omenilor bolnavi fizic sau spiritual prin rugaciune, ascultare, mangaiere si medicina moderna."

M-am alaturat organizatiei Tineri Pentru Misiune Medias anul trecut in luna februarie. Si am facut-o pentru ca Domnul mi-a dat un vis: < Sa devin misionar pe termen lung in Oltenia>.
Am venit in Medias pentru ca Domnul mi-a cerut inca doi ani de pregatire inainte ca sa pot pleca pe termen lung in Oltenia. Venind in Tineri Pentru Misiune, Dumnezeu m-a crescut in planificare, responsabilitate financiara, si invat tot mai mult sa ma las calauzita de Duhul Sfant.

Dumnezeu a fost si este credincios. Atunci cand Dumnezeu te duce pe un munte si vezi sau intrevezi finalul calatoriei te entuziasmezi si pornesti cu bucurie la drum. Dar apoi cobori in vale ca sa poti continua drumul, iar uneori in umblarea aceasta pe cale ti se intampla sa pierzi din vedere finalul. Mi s-a intamplat si mie, dar Domnul e alaturi de mine si continua sa ma incurajeze.

Astfel ca ucenica mea din Scoala Internationala de Ucenicie ( in care sunt implicata ca si colider) este din Targoviste. Nu am ajuns la oamenii din Oltenia, dar Domnul mi-a trimis o fata din sudul Romaniei in care sa investesc in aceasta perioada. Baza de misiune are ca viziune pe 2011 sa planteze o baza TPM in Oltenia. Ca prim pas este organizarea Scolii Internationale de Ucenicie(SIU). De aceea anul acesta am luat provocarea de a fii colider ca in anul urmator sa fiu cea care organizeaza un astfel de curs.

In cadrul acestei scoli Dumnezeu m-a provocat sa conduc o posibila misiune pe termen scurt in C_h_i__n_@. Poate ca va intrebati cum de ce, daca am chemare pentru Oltenia merg in C_hI_N@. Am stat inaintea Domnului si l-am si eu intrebat de ce? Anul trecut atunci cand eram intr-o misiune pe termen scurt in Egipt am luat decizia ianintea Domnului ca: nu ma mai duc in nici o misiune pe termen, si daca totusi voi fii provocata o voi face numai daca nu este cine sa conduca misiunea. Dumnezeu mi-a luat decizia in serios. Si surpriza.... atunci cand m-am intors in Medias liderul de baza m-a provocat sa conduc misiunea pe C_H_IN@ din SIU pentru ca nu este nimeni care sa conduca, iar eu cunosc putin contextul acestei tari pentru ca in 2008 am fost in aceasta tara ca parte practica a Scolii Internationala de Ucenicie pe care am facut-o in Olanda. Un alt lucru care m-a ajutat sa iau decizia sa accept provocarea a fost textul din Isaia 54:2-3( "Largeste locul cortului tau si intinde invelitorile locuintei tale: nu te opri! Lungeste-ti funiile si intareste-ti tarusii! Caci te vei intinde la dreapta si la stanga, samanta ta va cotropi neamurile si va locui cetatile pustii.") , text pe care Dumnezeu mi l-a dat prin diferiti oameni care s-au rugat pentru mine.

Asa ca drumul meu spre Oltenia trece prin C_H_I_N_@... cam lung acest drum, dar stiu un singur lucru ca cel mai sigur loc in care ma pot afla este in mijlocul voii Sale. El stie mult mai bine timpul cand sa ajung in Oltenia.

La final as vrea sa va incurajez sa-L intrebati pe Domnul care visul Sau cu privire la vietile voastre. Si pentru cei ce aveti deja un vis si simtiti ca vreti sa renuntati ca va ia prea mult timp ca sa-l vedeti implinindu-se perseverati, El este credincios.

Ca lucrari in C_H_I_N_@ ne vom implica in:

•in primul rand incurajarea misionarilor pe termen lung prin rugaciune si ajutor practic;

•evanghelizare 1 la 1 prin predarea limbi engleze in cadrul grupurilor de engeza de pe langa universitati;
•marsuri de rugaciune;
•vestirea cuvantului Lui Dumnezeu prin marturii si predica
•si in tot ce ne va mai calauzi Domnul.

Pentru cei ce vreti sa fiti alaturi de mine in aest Vis pe care mi l-a dat Domnul .... fiti alaturi de mine in rugaciune si financiar.

Rugati-va pentru:

•protectie fizica si spirituala;
•sa primim viza pentru 60 de zile;
•finante ( 1500 euro pentru fiecare membru al echipei)
•sa intalnim acei oameni pe care trebuie sa ii intalnim;
•cativa membri din echipa simt ca Domnul ii cheama pe termen lung in aceasta tara... rugati-va ca Domnul sa le vorbeasca si sa priceapa timpul in care trebuie sa vina in aceasta tara;

Daca Domnul va da impresii, ganduri, versete sau va provoaca sa fiti alaturi si financiar nu ezitati sa ma contactati la urmatoarea adresa de email:cristy_iosua@yahoo.com.

Indrazniti sa visati cu Dumnezeu !!!!!!

Un comentariu:

  1. ti-am adaugat banneru pe blogul meu : http://cuvintepentrusuflet.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere