marți, 3 noiembrie 2009

Adevarul despre vaccin!



1. - http://www.youtube.com/watch?v=ak7s0sBYzfA

2. - http://www.youtube.com/watch?v=wSh764E2SW8&feature=channel

3- http://adevaratafericire.blogspot.com/2009/08/domnul-mi-vorbit-mihail-all-4-mission.html
Am zis ca pe acest blog nu vreau sa fac politica sau sa dau stiri mondene,dar situatia de fata din tara, ma indeamna sa scriu si despre acest subiect de maxima inportanta.
Sunt multe necunoscute in aceste cazuri de gripa, putini stiu adevarul despre aceste gripe.
Putini se intreaba de ce se poate intampla asa ceva doar in cateva tari fost comununiste, iar alte tari sunt ferite la aceasta ora de astfel de gripe. Explicatia ar fi simpla: aceste tari fost-comuniste sunt in principal tari sarace, in care coruptia e in floare  si parlamentarii acestor tari sunt total dezinteresati de situatia taril lor.
Tinta acestor oameni de nimic este sa depopuleze lumea prin astfel de tehnici, dar si prin hrana care o inpun pe piata de consum, o hrana din ce in ce mai proasta si mai plina de chimicale.
In alta ordine de idei,putini stiu ca Romania a primit  cca un milion de vaccine de la UE,numai anul acesta. pe care  ai nostri trebuie sa-l administreze. Astfel, tari ca Romania si altele fost comuniste sunt un fel de cobai al Europei si al intregii lumi. Acest vaccin trebuie  adiministrat romanilor si,daca nu se poate de buna voie, atunci se mai inventeaza cateva gripe, se mai contamineaza cativa romani, pana saracii romani nestiutori vor cere singuri sa li se faca acest vaccin.
Putini stiu de exemplu ca, din Gripa Aviara cel mai mult a avut de castigat Mircea Basescu, fratele presedintelui Basescu, deoarece acesta a putut aduce prin firma sa tone de pasari din inport la noi in tara.
Sper ca toti cei care citesc acest editorial sa-si dea seama care e adevarul si defapt, ce oameni ne conduc, sa incepem sa luam atitudine si sa avem mai mare grija pe viitor pe cine punem in fruntea tarii.
Ne-am nascut liberi, dar riscam sa devenim roboti, riscam sa devenim imuni la orice e rau, sa acceptam orice, si astfel sa devenim nepasatori fata de tot, chiar si fata de Dumnezeu.
S-ar putea sa incepem sa luam atitudine multi dintre noi, un lucru este cert insa, cannva planul satanei de a controla lume e foarte aproape de a fi realizat, Apocalipsa 13 de dezvaluie in amanunt aceste etape.
Intrebarea se pune daca suntem noi pregatiti pentru aceste zile din urma.
Cred ca cea mai importanta pregatire pentru noi ar fi cea spirituala. Doamne ajuta!

(Actualitate: Campania de vaccinare importriva AH1N1 in Romania va incepe in decembrie http://stirileprotv.ro/stiri/social/campania-de-vaccinare-importriva-ah1n1-in-romania-va-incepe-in-decembrie.html )
Update: O functionara din Sistemul sanitar s-a opus cu vehementa inceperii administrarii vaccinului, ea sustinand ca acest vaccin nu a fost testat pe nici un copil.
Rugati-va lui Dumnezeu ca acest vaccin sa fie interzis in Romania!

Un comentariu:

  1. De acord cu tine...suntem manipulati,am scris si eu asta pe blogul meu...tara tuturor posibilitatilor,America e nimic fata de noi!!!!

    RăspundețiȘtergere