vineri, 27 noiembrie 2009

Cadouri cu impact (reducere 10 %)



Felicitări! Ai motive serioase de bucurie dacă esti în căutarea unui cadou deosebit. Sub toate aspectele, atât ca originalitate, estetică, mesaj, prețiozitate, calitate, grad mare de personalizare și preț, cadourile nostre sunt fără egal.

Vă asigurăm că nu este nimic asemănător pe piața românească, decât dacă a fost copiat și reprodus mult sub calitatea produselor noastre. Prețurile noastre sunt cele mai mici și au ținut cont în primul rând de clientul final, de cel care dă toți banii. Am dorit să evităm încărcarea prețului cu cheltuieli și intermediari inutili. Drumul de la atelierul unde produsele noastre se cofecționează manual și până la tine, clientul nostru este acum cel mai scurt. Timpii de livrare sunt comprimați la maximum și vor asigura promptitudine în calitatea serviciilor noastre. Orice produs poate fi personalizat într-o manieră autentică, astfel încât cadoul tău sa fie re

prezentativ și unic în felul său. Textul, imaginea, fundalul sau toate acestea pot fi propuse de tine din imaginile personale cu textul dorit sau din oferta noastră.

Doar pe: Cadouricuimpact.ro

Și, mai mult…. 10 % REDUCERE la orice articol cumpărat!!!


Poți beneficia de această reducere, numai cu următorul cod: ccpx001102

Trebuie doar să introduci acest cod înainte de finalizarea comenzii tale, impreuna cu numele Marius Zarnescu pe undeva pe la sfârșit și te-ai facut astfel cu un cadou special pentru persoanele speciale din viata ta.

Câteva cuvinte despre noi…

Suntem o echipă de oameni tineri și talentați cu reședința în Piatra Neamț, cu vârste între 20 și 40 de ani , înzestrați cu abilități deosebite pentru a crea, înnoi și diversifica orice produs care poate fi oferit cu toată inima de orice persoana de pe planetă. Am intrat pe piață acum trei ani prin intermediul magazinelor partenere cu profil de cadouri, artizanat și decorațiuni interioare. Nu a fost cea mai bună idee deoarece intermediarii noștri cu oarecare excepții, desigur notabile, au devenit un obstacol în calea dezvoltării noastre, dar și a dorinței noastre de a oferi produse accesibile oricui. Adaosul comercial justificat al magazinelor și uneori politica de vanzări axată pe lovituri de sezon au făcut ca produsele noastre deși erau cerute de clienți să nu ajungă la un preț corect în raftul magazinelor. Acum vrem să stabilizăm prețul și să căștigăm împreună, noi și voi, cei care beneficiați în ultimă instanță de creațiile noastre.

Marius Zarnescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu