miercuri, 8 septembrie 2010

Fii constient de lupta spirituala!

-„Macar ca traim în firea pamînteasca, totusi nu ne luptam calauziti de firea pamînteasca. Caci armele cu care ne luptam noi, nu sînt supuse firii pamîntesti, ci sînt puternice, întarite de Dumnezeu ca sa surpe întariturile.” 2 Corinteni 10: 3-4 -

Cred ca multi crestini nu înteleg realitatea puterii celui rau care încearca sa ne împiedice sa umblam cu Domnul Isus Hristos.

În primul rînd trebuie sa recunoastem ca exista forte spirituale care lupta împotriva noastra. Dragul meu prieten, tu esti o tinta a celui rau care nu-si doreste nimic altceva decît sa te vada cum esuezi în viata ta de crestin.

Daca hotarasti sa ignori lucrarea acestor influente în viata ta o faci spre pieirea ta!

În al doilea rînd trebuie sa traiesti prin biruinta pe care Domnul Isus a avut-o împotriva acestor forte ale întunericului. Puterea Lui este în mine si în tine, în cuvintele pe care le spunem si în mesajul pe care îl transmitem acestei lumi.

În Matei 28: 18, Domnul Isus spune: „Toata puterea Mi-a fost data în cer si pe pamînt.” Acest lucru înseamna ca Domnul Isus are putere deplina împotriva lui Satan si a fortelor sale demonice.

De aceea, astazi doresc sa te provoc sa traiesti constient de faptul ca fortele puterii întunericului vor încerca sa-ti ruineze viata. De aceea, cere în rugaciune sa ai parte de aceeasi biruinta pe care Domnul Isus Hristos a avut-o si o are împotriva celui rau.


CA SI CREDINCIOS, TU ESTI O TINTA PENTRU FORTELE CELUI RAU CARE DORESC SA ESUEZI PE CALEA PE CARE AI HOTARÎT S-O URMEZI ALATURI DE DOMNUL ISUS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu