marți, 28 septembrie 2010

-„Apoi le-a zis: "Duceti-va în toata lumea, si propovaduiti Evanghelia la orice faptura.”

-„Apoi le-a zis: "Duceti-va în toata lumea, si propovaduiti Evanghelia la orice faptura.” Marcu 16: 15 -

Nu trebuie sa fii predicator, misionar sau învatator de scoala duminicala, pentru a fi un martor plin de putere al Domnului Isus. Nu trebuie nici macar sa ai raspuns la toate întrebarile!

Prin Duhul Sfînt, Dumnezeu îti da putere pentru a fi un martor al Său oriunde vei merge. Tot El îti va da si cuvintele de care ai nevoie, la momentul potrivit, cuvinte care sa atinga inimile celor ce te asculta.

Pentru a deveni mai sigur si mai eficace în a-L marturisi pe Domnul, trebuie sa fii deschis si disponibil pentru a spune si altora despre nadejdea pe care o ai si pe care ai experimentat-o în Domnul Isus. Iar Dumnezeu va face restul!

Daca esti credincios, atunci ai cu siguranta o marturie personala despre modul în care Hristos ti-a schimbat viata. Ai experimentat momente în care ai primit raspuns la rugaciunile tale, sau cînd anumite versete din Biblie ti-au adus mîngîiere, sau te-au calauzit într-o împrejurare cruciala din viata.

Toate acestea formeaza o experienta traita cu Dumnezeu, pe care cei din jurul tau trebuie sa o auda. De aceea, te încurajez sa ceri putere de la Dumnezeu pentru a începe sa spui si altora despre credinta ta si despre modul cum Dumnezeu îti vorbeste si lucreaza în viata ta.

Daca vei îndrazni sa spui si altora marturia vietii tale, vei fi uimit de modul în care Dumnezeu te va folosi!

MODUL ÎN CARE DUMNEZEU LUCREAZA ÎN VIATA TA ESTE O MARTURIE IMPRESIONANTA! ATUNCI CÎND O VEI ÎMPARTASI SI ALTORA, EL TE VA ÎNTARI PENTRU A DEVENI UN MARTOR EFICIENT AL DOMNULUI ISUS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu