luni, 20 septembrie 2010

Dati si vi se va da!

„Sufletul binefacator va fi saturat, si cel ce uda pe altii va fi udat si el. -” Proverbe 11: 25 -

Se poate sa ai succes în afaceri, în societate, sau în ceea ce priveste valorile materiale. Cu toate acestea, daca nu ai succes în relatii, nu vei putea sti niciodata ce înseamna o împlinire deplina. Viata ta nu va fi niciodata asa cum ti-o doresti, sau cum asteapta Domnul sa fie.

Daca vrei sa devii acea persoana pe care Domnul o doreste, trebuie sa fii un om al oamenilor. Nu, nu trebuie sa fii neaparat un extravertit! Ci trebuie sa fii un om care sa stie sa comunice si sa dezvolte relatii bune cu ceilalti oameni!

Ce înseamna un om al oamenilor? Aceasta înseamna sa fii omul care sa raspunzi celorlalti cu generozitate, sa îi primesti cu bucurie în casa ta, sa te bucuri alaturi de ei, si sa îi întaresti si sa-i ridici pe cei cazuti. Cu alte cuvinte, sa îi ajuti si sa îi slujesti pe altii!

Este viata ta un rîu de încurajare, de acceptare si de dragoste revarsata asupra celor cu care intri în contact? Sau viata ta este ca un desert?

În aceasta zi vreau sa te încurajez sa fii acel rîu abundent si plin de prospetime. Cauta oameni pe care sa îi poti ridica si încuraja pe drumul vietii si apoi crede deplin ca Dumnezeu te va echipa cu tot ceea ce ai nevoie pentru a le oferi acest ajutor. Dumnezeu cauta oameni pe care sa îi foloseasca în aceasta slujire. Vrei sa fii unul dintre acestia ?

ATUNCI CÎND ÎI VEI AJUTA SI ÎNCURAJA PE ALTII, VEI DOBÎNDI O VIATA ÎMPLINITA SI FERICITA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu