luni, 28 iunie 2010

Recunoaste-L in toate caile tale

-„Recunoaste-L în toate caile tale, si El îti va netezi cararile.” Proverbe 3: 6-

Dumnezeu are un plan perfect pentru viata ta. Dar cum poti fi sigur ca te afli pe calea cea buna?

Pune deoparte un timp zilnic în care sa te întîlnesti cu Dumnezeu. Zi de zi alege un timp în care sa-l cauti pe Domnul si sa îl asculti. Ofera-i Lui cea mai buna perioada din timpul tau si citeste Cuvîntul Scripturii. Atunci cînd îti pui încrederea si nadejdea în Domnul vei gasi bucurie si pace.

Fii gata sa astepti. Chiar daca îndoiala îsi face loc în sufletele noastre, trebuie sa fim gata sa asteptam pîna primim raspunsul lui Dumnezeu. Se poate ca Dumnezeu sa întîrzie fiindca noi nu suntem gata sa mergem mai departe, sau poate ca El ne pregateste pentru ceea ce ne asteapta.

Mergi doar înainte. Aici ma refer la faptul ca trebuie sa fim gata sa împlinim voia lui Dumnezeu. Desi am ajuns sa cunoastem prin Cuvîntul Scripturii multe din dorintele lui Dumnezeu, Domnul nu ne va duce mai departe pîna cînd nu sîntem gata sa împlinim ceea ce deja ne-a poruncit.

Cauta sfaturi întelepte. Cauta pe cineva care te cunoaste si te iubeste si care îl cunoaste si îl iubeste si pe Dumnezeu. Cînd ai nevoie, îndreapta-ti atentia spre un pastor, un lucrator, un membru al familiei, sau un prieten si cre-i sfatul în problemele cu care te confrunti.

SI, Fii tare! Asuma-ti unele riscuri. Daca vei pasi în numele credintei în Dumnezeu, El îti va îndruma pasii.


CARE DIN LUCRURILE PREZENTATE MAI SUS AU NEVOIE DE ATENTIA TA?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu