joi, 20 octombrie 2011

Ajutati-l pe Andrei!


Un copil care suferă de astm e convins că se va face bine, că persoane cu suflet generos îi vor dărui bani pentru medicamente şi îi vor ajuta frăţiorul flămând şi sărac să aibă o copilărie mai blândă. Cei doi micuţi şi părinţii lor trăiesc într-o singură încăpere, au datorii la întreţinere şi duc o viaţă chinuită.

De când s-a născut, Andrei suferă de ASTM BRONSIC TREAPTA 3 AGONIE CU APROXIMATIV 3 CRIZE PE SAPTĂMÂNĂ. Din cauza bolii, fiecare gură de aer este pentru el o victorie, fiecare respiraţie este un câştig. Pare un copil vesel, jucăuş, puternic, dar, în faţa crizelor, tot echilibrul lui se năruie la numai 4 anișori.

Cele patru suflete trăiesc înghesuite într-o singură cameră. Mama lui Andrei găteşte pe un reşou şi dorm cu toţii într-un singur pat. Se înghesuie cât pot, nu au decât câteva lucruri şi patru pereţi între care stau cu chirie.

Până acum câţiva ani, Cătălin, fost sportiv de performanță, era un bărbat în putere, muncea şi aducea bani acasă, dar un accident l-a transformat în muritor de foame. Singurii care i-au întins o mână de ajutor au fost poliţiştii de la Secţia 1 Bacău.

Copleşit de necazuri, Cătălin nu mai ştie încotro s-o apuce. Are nevoie de bani pentru medicamentele copilului, are datorii la întreţinere şi trăieşte cu teama că într-o zi va fi aruncat în stradă, cu copii cu tot.

Pentru a evita crizele de astm, Andrei are nevoie de medicamente în valoare de 500 lei pe lună. De asemenea, pentru a scăpa de această boală, el trebuie să meargă la tratament și la mare de cel puțin 3 ori pe an.

Toţi cei care vor să-i ajute pe Andrei sunt rugaţi să depună bani în contul:

Titular: Cătălin Paraschiv

Banca: BCR

Sucursala: Orizont, Bacău

Lei: RO 85 RNCB 05311017 5698 0001

Contact: adresa famile este Ladariu Nadya SAU Paraschiv Cătălin str. Bucegi nr 138, bloc 138, scara B, Ap 46, Bacău.

Telefon: 0748632728 sau mai multe detalie pe site andrei.­zao.­ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu