luni, 1 august 2011

Aparitii Editoriale la Libraria Beraka Bacau

O CARTE CARE ÎŢI POATE SCHIMBA RADICAL CĂSNICIA! UN MESAJ REVOLUŢIONAR "Sunt căsătorită de 35 ani, dar nu am mai auzit de la nimeni o astfel de învăţătură." "Asta era ce-mi lipsea!" "Lectura acestei cărţi a fost pentru mine ca o iluminare." "Toate s-au legat, după ce am citit Dragoste şi Respect." "Ca şi consilier pe probleme de familie, nici un alt material până la această carte nu mi+a stârnit mai mult admiraţia." "Ceva extraordinar vei afla, citind această carte."

UN MESAJ SIMPLU
Dorinţa cea mai mare a oricărei soţii este să se simtă iubită. Când această dorinţă îi este îndeplinită, ea este fericită. Dorinţa cea mai mare a oricărui soţ este să se simtă respectat. Când această dorinţă îi este îndeplinită, el este fericit. Când ori una ori alta dintre aceste dorinţe nu este îndeplinită, lucrurile încep să meargă din rău în mai rău. Dragoste şi Respect descoperă cauzele pentru care soţii ajung să reacţioneze negativ unul faţă de celălalt, arătându-le şi cum să rezolve repede, fără dificultate şi biblic conflictele care apar între ei.

UN MESAJ CARE DĂ REZULTATE
Cu o experienţă în consiliere de peste trei decenii, precum şi cu o pregătire biblică şi de specialitate adecvate, Dr. Emerson Eggerichs împreună cu soţia lui, ...CITESTE MAI DEPARTE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu