miercuri, 6 iulie 2011

*God is able* Noul album al trupei Hillsong


Noul album de laudă și închinare al trupei Hillsong va fi lansat pe 26 Iulie. Albumul intitulat God is able, va fi compus dintr-o colecție de piese noi, fiind o invitatie la închinare.
Cu albumul God is able reprezentând cea de douăzecea înregistrare live, Reuben Morgan și trupa Hillsong sunt de părere că doar datorită grației lui Dumnezeu influența trupei este într-o continuă creștere.
Trupa Hillsong înregistrează astfel cel de al douăzecilea album live, alimentând constant poporul lui Dumnezeu cu piese noi de laudă și închinare conectând milioane de oameni cu Dumnezeul viu, într-o manieră cât mai personală și reală.
Începând cu anul 1992, Hillsong LIVE a finanțat biserica locală și a primit numeroase globuri de aur și platină, compunând piese renumite precum: Shout To The Lord, Inside Out, Hosanna, The Stand si Mighty To Save, aceasta de pe urmă câștigând în 2009 premiul Dove la secțiunea Piesa de laudă și închinare a anului , în prezent aflându-se pe locul 1 în topurile muzicii creștine din America și Canada..
Privind spre viitor, trupa Hillsong LIVE, încurajează muzica autentică de laudă și închinare creată exclusiv pentru Isus și continuă să alimenteze prin intermediul acesteia Biserica lui Hristos din toată lumea.
Sursa: neclintit.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu