vineri, 8 aprilie 2011

Învață să stai în picioare!

-"Să rămâneţi în picioare, după ce veţi fi biruit totul" (Efeseni 6:1)-

Nu lăsa ca perioadele lipsite de conflicte din viaţa ta să te ademenească şi să ai un sentiment fals al securităţii: "Fiţi treji, şi vegheaţi! Pentru că … diavolul dă târcoale ca un leu care răcneşte, şi caută pe cine să înghită" (1 Petru 5:8).

Ce ar trebui să facem când ne atacă diavolul? "Să rămâneţi în picioare, după ce veţi fi biruit totul". De bună seamă, "Domnul are putere să-l întărească ca să stea" (Romani 14:4), nu în propria sa pu­tere, ci în puterea lui Isus Hristos. ! De unul singur eşti o pradă uşoară, dar în puterea Domnului poţi sta în picioare să nu cazi. Aşa că astăzi, dacă Satan apare cu ispitele lui, anunţă-l că vei sta în picioare în Hristos. Anunţă-l că vei sta în picioare până când trece atacul, până când valul singurătăţii trece, până când căsnicia este refăcută, până când ieşi din datorii, până când încercarea trece, până când temperamentul îşi pierde puterea de a te prinde în capcană şi de a te răsturna.Vocalizeaza cu glas tare acest lucru! "Pot totul în Hristos care mă întăreşte!"
În timp ce tu stai în picioare, Dumnezeu se ocupă de puterea ta!

Pavel a spus: "Pot totul în Hristos care mă întăreşte" (Filipeni 4:13). Să remarcăm cuvântul "întăreşte". El nu te va întări numai o dată, ci din nou şi din nou. El te va întări de fiecare dată când te confrunţi cu o provocare dificilă, de fiecare dată când o amintire te tulbură, de fiecare dată când ţi se aduce aminte de trecutul tău imperfect, de fiecare dată când te confrunţi cu o situaţie delicată. Faptul de a-ţi extrage puterea, lui Dumnezeu, de care ai nevoie pentru a sta în picioare în faţa vrăj­maşului va necesita efort. Va necesita laudă la adresa Lui, rugăciune, citirea Cuvântului mai intens decât ai făcut-o până atunci. Dar realitatea este că poţi rămâne în picioare dacă ţi-o doreşti!

Sursa: Misiune.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu