marți, 12 octombrie 2010

Traind pentru Isus!

-„Caci El da omului placut Lui întelepciune, stiinta si bucurie..” Eclesiastul 2: 26-

Cu totii cred ca am avut zile în care am ridicat mîinile si am ajuns sa ne întrebam: „Acum care mai este scopul acestor situatii?”

Poate ca te-ai confruntat în ultima vreme cu întrebari legate de scopul vietii tale. Sau poate ca te-ai întrebat daca este posibil sa mai gasesti bucuria si împlinirea în aceasta viata. Acelasi lucru i s-a întîmplat si lui Solomon.

Solomon a încercat prin multe lucruri sa-si gaseasca împlinirea: veselie, cunostinta, bautura, lux, dorinte trupesti sau munca.

Cu toate ca Solomon a avut tot ceea ce si-a dorit, în adîncul fiintei lui a ramas tot gol, fara împlinire si satisfactie.

A spus chiar: „Desertaciune a desertaciunilor; totul este o desertaciune.” Si afirmatia sa este atît de adevarata, pentru ca niciunul din lucrurile pe care le-a încercat nu l-au ajutat. Numai Dumnezeu a facut acest lucru, oferindu-i bucurie si împlinire.

Asa cum descoperim în versetul de azi, Solomon a aflat bucuria si întelepciunea prin cunoasterea lui Dumnezeu. Si tu poti avea o viata împlinita, numai daca o încredintezi în mîinile lui Dumnezeu.

Solomon a avut dreptate si atunci cînd a spus: „Dar adu-ti aminte de Facatorul tau în zilele tineretii tale, pîna nu vin zilele cele rele si pîna nu se apropie anii, cînd vei zice: "Nu gasesc nicio placere în ei.”

Nu mai astepta sa descoperi vre-un alt scop pentru viata ta! Daca asemeni lui Solomon ai încercat prin toate mijloacele sa-ti împlinesti viata si te simti tot gol, atunci îndreapta-ti ochii catre Domnul Isus.

SÎNTEM PE PAMÎNT DOAR PENTRU O VREME. FA CA ZIUA DE AZI SA CONTEZE, TRAIND PENTRU DOMNUL ISUS!

(Pentru mai multe informatii citeste Biblia!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu