joi, 19 august 2010

El poate ierta orice pacat!

-„Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept, ca sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca de orice nelegiuire.” 1 Ioan 1: 9-

Am o mare îngrijorare referitoare la biserica din zilele noastre. Aceasta îngrijorare porneste de la faptul ca prea multi crestini traiesc o viata de înselaciune; cu alte cuvinte s-au alaturat înselaciunii vremurilor pe care le traim.

Prea multi crestini din zilele noastre traiesc o viata lipsita de puterea lui Dumnezeu!

Daca ti-ai pus credinta în Domnul Isus Hristos pentru mîntuirea ta, daca ai acceptat darul vietii vesnice pe care ti l-a adus prin sîngele Sau varsat la crucea de la Golgota, atunci ai fost botezat cu Duhul Sfînt al lui Dumnezeu si acesta locuieste chiar în aceste momente în viaţa ta.

Însa tot mai multi crestini distrug lucrarea Duhului Sfînt prin pacatul pe care îl comit. Acestia nu pot experimenta o viata plina si împlinita pentru ca s-au deconectat de la puterea pe care Dumnezeu a trimis-o în viata lor.

Vreau sa îti adresez o întrebare în aceasta zi, una care sa te puna pe gînduri: te numeri si tu printre aceia care limiteaza lucrarea Duhului Sfînt în viata lor prin neascultare si pacat?

Daca faci aceste lucruri, vreau sa îti spun ca nu vei reusi niciodata sa cunosti puterea deplina a lui Dumnezeu. Si de asemenea, nu vei vedea niciodata ce planuri marete are Domnul cu privire la viata ta.

De aceea, te îndemn sa îti marturisesti pacatul înaintea lui Dumnezeu si sa ceri ca puterea Duhului Sau cel Sfînt sa umple si viata ta. Vei vedea cum Domnul va lucra si vei cunoaste acea împlinire la care acum poti numai sa visezi!

LIMITEZI CUMVA LUCRAREA DUHULUI SFÎNT DIN VIATA TA PRIN NEASCULTARE SI PACAT?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu