luni, 30 august 2010

Avem nevoie de o revelatie proaspata a prezentei lui Dumnezeu

Domnul caută credincioşi care nu sunt satisfăcuţi să caute prin toate vocile contradictorii pentru a găsi un cuvânt adevărat. El doreşte ca noi să înfometăm după o revelaţie a Sa care este în întregime a noastră –o intimitate profundă şi personală.Viziunea noastră despre Cristos astăzi este atât de mică, atât de limitată. Este necesară o Evanghelie a "vastităţii" pentru a birui problemele complicate şi în creştere ale acestui veac decăzut. Vedeţi voi,Dumnezeu nu doar rezolvă probleme în această lume, El le înghite în vastitatea Sa! Cel care are o revelaţie în creştere a vastităţii lui Cristos nu mai are frică de nici o problemă, de nici un demon, de nici o putere de pe acest pământ. El ştie că Cristos este mai mare decât toate acestea.

P Hututui

3 comentarii:

  1. Slăvit să fie Domnul, frate Petrică! Așa este! Până la urmă relația cu Dumnezeu nu este doar un lucru de apucat, nu mă împac cu Dumnezeu pentru că vreau, poate nici măcar pentru că trebuie, ci pentru că AVEM NEVOIE! De multe ori aud voci umane care spun: „L-ai văzut tu pe Dumnezeu?” Nu! Nici nu-L pot vedea cu ochii aceștia firești, iar Biblia spune că oricine Îl va vedea va muri negreșit! Deci, într-o oarecare măsură, Dumnezeu nu se revelează simțurilor noastre din dorința de a ne proteja, dar se revelează INIMII NOASTRE prin faptul că ÎL SIMȚIM! Oridecâte ori am o biruință asupra unui lucru știu că s-a „întâmplat” acest lucru nu pentru meritele mele, ci pentru că Domnul a fost de partea mea. Asta înseamnă să experimentezi prezența Domnului în viața ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. DIVORTUL IN ROMANIA ESTE FOARTE PERMISIBIL
    Si incurajeaza infidelitatea curverasela din aceste motive am inceput sa dezbatem intr-un mod foarte serios acest proiect pe w.w.w.utilpentrutoti.w.o.r.d.p.r.e.s.s.com si vom propune conducerii biserici sa inainteze catre parlament citeva modificari in asa fel incit daca divortul este provocat de violenta in familie ,droguri si alcool cel care va fi gasit vinovat sa nu aiba dreptul la partaj si la custodia copiilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am trimis un comentariu zilele trecute și nu a apărut. De ce?

    RăspundețiȘtergere