miercuri, 2 decembrie 2009

Se apropie ziua!

-„Despre ziua aceea si despre ceasul acela, nu stie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal. Cum s-a întîmplat în zilele lui Noe, aidoma se va întîmpla si la venirea Fiului omului. În adevar, cum era în zilele dinainte de potop, cînd mîncau si beau, se însurau si se maritau, pîna în ziua cînd a intrat Noe în corabie, si n-au stiut nimic, pîna cînd a venit potopul si i-a luat pe toti, tot asa va fi si la venirea Fiului omului. Atunci, din doi barbati care vor fi la cîmp, unul va fi luat si altul va fi lasat. Din doua femei care vor macina la moara, una va fi luata si alta va fi lasata. Vegheati dar, pentru ca nu stiti în ce zi va veni Domnul vostru.” Matei 24: 36-42-



Nu traiesti un sentiment minunat atunci cînd întrezaresti un lucru maret care urmeaza sa ti se întîmple? De exemplu, în perioada în care am fost student, eram foarte bucuros atunci cînd profesorul ne dadea programa unui curs, pentru ca stiam cînd trebuia sa ma pregatesc pentru testari.

Asemenea profesorilor mei, si Dumnezeu ne-a prezentat ceea ce urmeaza sa se întîmple. De fapt, El ne-a spus în Cuvîntul Sau ca într-o zi va începe judecata Sa asupra pamîntului, într-un mod deosebit de puternic… Si se poate ca timpul acesta sa fi început deja.

Multi lideri spirituali cred ca lumea e pregatita pentru judecata cea mare. Natiunile toate nu pot sa continue drumul rau si pacatos pe care au început sa mearga, fara a crede ca nu li se va cere socoteala pentru ceea ce fac.

Daca vei citi Biblia si vei avea ziarul lînga tine, vei observa cu siguranta ca astazi se întîmpla lucruri care ne indica faptul ca, zilele din urma sînt mai aproape decît dorim noi sa credem.

Dragul meu prieten, Dumnezeu va spune în cele din urma „Este de ajuns!”, si atunci va începe judecata acestei lumi, asa cum s-a întîmplat si în timpurile biblice. Raspunsul nostru nu ar trebui sa fie frica, ci dimpotriva, ar trebui sa fim si mai hotarîti sa traim o viata sfînta în aceasta lume care are nevoie disperata de un Mîntuitor.

Dumnezeu ne-a aratat tuturor ce urmeaza sa se întîmple. De aceea, astazi mai mult ca oricînd, te îndemn sa ai îndrazneala sa le vorbesti oamenilor despre maretia si dreptatea lui Dumnezeu, pentru ca astfel, oamenii sa îl primeasca pe Domnul Isus Hristos ca Mîntuitor al vietii lor.

DUMNEZEU NE-A DESCOPERIT JUDECATA CE URMEAZA SA VINA. DE ACEEA, MA ROG CA DOMNUL SA TE FOLOSEASCA PENTRU A ATINGE INIMILE OAMENILOR, PENTRU CA ZIUA ACEEA SE APROPIE CU PASI REPEZI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu