duminică, 4 ianuarie 2009

ROCK SAU WORSHIP?
Intr-o lume in care incertitudinea isi face tot mai mult loc, si diversitatea de idei si de stiluri muzicale e tot mai mare , commenturi peste commenturi, idei peste idei ,pro sau contra , ma vad si eu nevoit sa clarific un subiect care e de mare actualitate ,si sper ,cu ajutorul lui Dumnezeu sa clarificam inpreuna si sa intelegem adevarata insemnatate a muzicii care-L lauda pe Dumnezeu,si sa facem o distinctie clara in acest caz.
Multi asa- zisi"crestini" incearca sa atace pe cat posibil muzica care nu se potriveste, cu ce ei "au primit". Se fac multe comentarii pe aceasta tema,"-cum poti sa -i canti lui Dumnezeu ,pe asemenea stiluri,pe asemenea ritmuri?" Oare Dumnezeu primeste o asemenea inchinare?... Cum sa bati din palme ,daca in biserici trebuie sa domneasca linistea? .......
La toate aceste intrebari am un singur raspuns :Psalmul 150 ! :
// Sper ca intr-o buna zi crestinii nostri dragi sa inteleaga ca Dumnezeu lucreaza prin mult mai multe moduri decat credem noi ,si, daca acum vedem mari treziri spirituale in toata lumea,in biserici ca Hillsong,biserici care numara peste 5000 de mebri,si in care se canta worship,si se bate din palme ,asta inseamna ca Dumnezeu e Acela care face face toate lucrurile posibile! Dumnezeu lucreaza in toate timpurile ! A lucrat cu generatia de ieri, lucreaza cu generatia de azi cu mare putere, si va fi si cu cea de maine! Totul e sa ne deschidem inima pentru Lucrarea Lui si sa -l lasam pe El sa lucreze cu Putere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu