joi, 5 decembrie 2013

Sunny Tranca 20.01.2013 @ Predica Biserica Adoram

3 comentarii:

  1. Slava Domnului! Ma bucur enorm de predica asta! ALLELUIA!
    Multumesc lui Dumnezeu! Ani de zile am oscilat intre crestinismul liber si religie!
    Am judecat, am taiat si spanzurat (la figurat vorbind), Astazi Doamne vreau sa renunt total la haina religiei si sa ma imbrac doar cu haina neprihanirii Tale!
    Multi crestini au capul mare (la figurat) si inima mica! M-am saturat de doctrina penticostala, baptista etc!!! Il vreau pe Christos! Doar Christos poate schimba RADICAL viata mea si ma poate ajuta sa fiu cu adevarat eficient ca si crestin!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu sa te binecuvinteze Sunny! Te incurajez sa lupti in continuare si sa duci peste tot mesajul acesta simplu al Evangheliei si al libertatii in Christos!
    Glorie Tie Doamne pt. ca m-ai luminat! Da-mi putere si intelepciune pe mai departe sa fiu ceea ce vrei Tu sa fiu! Ani de zile am incercat sa iti fiu pe plac, ajungand sa regret de multe ori, de azi inainte vreau sa ma las condus doar de Duhul Tau cel Sfant! Doamne transforma acest blog, aceasta lucrare intr-una dinamica si eficienta in inviorarea sufletelor apasate, in ridicarea celor cazuti si intr-o pricina de bucurie pentru toti cei care sunt ai lui Hristos! AMIN! ALLELUIA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne, transforma-mi inima mea intr-un templu sfant! Vreau sa plang cu cei ce plang si sa ma bucur cu cei ce se bucura! In Numele lui Isus te rog toate aceste lucruri! Amin.

    RăspundețiȘtergere