vineri, 26 octombrie 2012

Puterea de vindecare si eliberare


Fotografie: O intrebare pe care mi-am pus-o astazi in timp ce vorbeam cu un credincios penticostal la locul de munca a fost aceasta: De ce nu se vede in majoritatea crestinilor puterea de vindecare si de eliberare pe care o avea Isus pe pamant? Isus ne-a spus ca daca ne VOM INCREDE IN EL vom face semne mai mari decat El a  facut pe acest pamant (deoarece lucrarea Lui a fost doar de trei ani jumate si apoi s-a inaltat la cer). De ce multi crestini spun ca sunt slabi, ca nu au putere? Raspunsul mi-a venit pe loc! Pai, tocmai asta e problema!!! Vedeti ce facem?!! Noi spunem ca nu avem putere si suntem slabi pentru ca privim la puterea noastra omeneasca si nu la puterea lui Hristos ! Mare adevar! Dumnezeu sa ne lumineze! Cand vom inceta sa privim la noi si vom incepe sa privim la El, cu lacrimi in ochi vom vedea puterea Domnului la lucru ! Avem atatia bolnavi pe langa noi, si totusi stam nepasatori! Facem rugaciuni scurte si apoi daca nu se intampla nimic spunem: Nu e voia Domnului sa fii vindecat, frate, sora! Oare? La aceasta ne-a chemat Hristos? Ma rog Domnului ca in bisericile noastre pastorii sa isi ia rolul in serios si sa ne invete pe toti, asa cum se insista pe unele subiecte arhi discutate, sa se organizeze studii biblice pe aceste teme: Trairea in neprihanire, Credinta si faptele, Umbland condusi de puterea Duhului Sfant si altele. Daca sunteti interesati de astfel de discutii va rog sa imi scrieti! Dumnezeu sa va binecuvinteze! Shalom!O intrebare pe care mi-am pus-o astazi in timp ce vorbeam cu un credincios penticostal la locul de munca a fost aceasta: De ce nu se vede in majoritatea crestinilor puterea de vindecare si de eliberare pe care o avea Isus pe pamant?
Isus ne-a spus ca daca ne VOM INCREDE IN EL vom face semne mai mari decat El a facut pe acest pamant (deoarece lucrarea Lui a fost doar de trei ani jumate si apoi s-a inaltat la cer).
De ce multi crestini spun ca sunt slabi, ca nu au putere? Raspunsul mi-a venit pe loc! Pai, tocmai asta e problema!!! Vedeti ce facem?!! Noi spunem ca nu avem putere si suntem slabi pentru ca privim la puterea noastra omeneasca si nu la puterea lui Hristos ! Mare adevar! Dumnezeu sa ne lumineze! Cand vom inceta sa privim la noi si vom incepe sa privim la El, cu lacrimi in ochi vom vedea puterea Domnului la lucru ! Avem atatia bolnavi pe langa noi, si totusi stam nepasatori! Facem rugaciuni scurte si apoi daca nu se intampla nimic spunem: Nu e voia Domnului sa fii vindecat, frate, sora! Oare? La aceasta ne-a chemat Hristos? Ma rog Domnului ca in bisericile noastre pastorii sa isi ia rolul in serios si sa ne invete pe toti, asa cum se insista pe unele subiecte arhi discutate, sa se organizeze studii biblice pe aceste teme: Trairea in neprihanire, Credinta si faptele, Puterea de vindecare si eliberare, Botezul cu Duhul Sfant, si altele.
Cred ca e vremea sa cerem mai mult de la Dumnezeu si sa ne incredem cu adevarat in EL!
Daca sunteti interesati de astfel de discutii va rog sa imi scrieti! Dumnezeu sa va binecuvinteze! Shalom!
Corneliu Nita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu