duminică, 21 octombrie 2012

Nevoie de rugaciune

Va salut pe toti!
Sunt Corneliu Nita, administratorul acestui blog si vreau sa imi cer iertare cititorilor fregventi al blogului Adevarata Fericire, deoarece cca. doua luni nu am mai postat nimic  pe blog.
In tot acest timp, am ramas fara calculator si mai apoi, in urma unor nevoi financiare si datorii a trebuit sa plec in Birmingham Anglia sa muncesc pentru a putea plati tot ce eram dator,  pentru ca eu cred ca un copil al Domnului nu trebuie sa datoreze nimic nimanui, el trebuie sa fie lumina in jurul lui.
Multumesc Domnului, am plecat in Anglia fara nimic sigur, dar Dumnezeu mi-a purtat de grija si de gazda si de loc de munca, momentan lucrez tot in domeniul meu -ca frizer la un patron pakistanez. (unde predic evanghelia clientilor si colegilor de munca)
Rugati-va ca sa  sa pot munci si plati datoriile pe care le am in tara (destul de mari) (plus intretinerea familiei mele- sotia si baiatul de un an) si sa pot lucra pentru Domnul cu multa pasiune in continuare!
Va multumesc si va binecuvintez in Numele scump al Domnului nostru Isus Hristos!

PS: Daca sunt persoane care vor sa ajute la aceasta lucrare (Blogul Adevarata Fericire- marturii, poezii, predici, cantari ,sau financiar.) ma pot contacta pe blog lau la mail corneliunitaharul@yahoo.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu