sâmbătă, 25 decembrie 2010

ÎL VĂD...ÎL PRIVESC...E APROAPE...E ZIUA LUI!!!


„Îl văd, dar nu acum, Îl privesc, dar nu de aproape. O stea răsare din Iacov, un toiag de cârmuire se ridică din Israel. El străpunge laturile Moabului, şi prăpădeşte pe toţi copiii lui Set.”        Numeri 24:17
Azi e ziua Lui, zi frumoasă precum albastrul cerului, zi senină precum ochii Lui care răspândesc atâta iubire. E ziua naşterii Lui, ziua bucuriei. E sărbătoarea sufletului şi a întregirii familiei. Într-o zi ca aceasta El a renunţat la tot pentru tine şi pentru mine. A lăsat splendoarea de nedescris a cerului, frumuseţi inimaginabile şi a ales să se nască umil şi sărac, într-o iesle rece, într-un grajd cu animale.
El a fost sărac, ca eu şi tu azi să fim bogaţi. A coborât să aducă iubire, lumină, nădejde şi pace. A coborât pe pământ să ne traseze calea pe care trebuie să o urmăm şi noi fiecare pentru a putea fi veşnic cu El! Lumina Lui a învins întunericul lumii, iubirea Lui ne-a unit cu Dumnezeu! Pacea Lui azi ne umple inima şi bucuria cerului se coboară în adâncul fiinţei noastre.
Cum te simţi azi de Ziua Lui? Cum e inima ta? Cum e starea ta? Care e adevărata ta bucurie azi? Îl simţi pe Dumnezeu în toate? Îl laşi pe El să-Ţi fie aproape? Este El toată bucuria vieţii tale? Ştiu...că eşti înconjurat de familie, de prieteni, ai masa îmbelşugată, dar unde e Sărbătoritul? L-ai lăsat să-ţi umple inima cu pace azi de Ziua Lui? Sau tot teamă şi îngrijorare se naşte în tine?
E ziua bucuriei, o bucurie veşnică în Isus, o bucurie care dăinuieşte în timp, o bucurie pe care nimeni niciodată nu ţi-o poate lua. Adevărata fericire este EL născut în inima ta. Azi de Ziua Lui îţi promite că nu te va părăsi cu nici un chip. Chiar dacă mamă, tată sau prieteni vor pleca de lângă inima ta, EL nu te va lăsa orfan niciodată. Ce frumoasă promisiune de Ziua Lui: PÂNĂ LA SFÂRŞITUL VEACULUI VOI FI CU VOI!!
Tu ce îi promiţi azi? Singurul cadou pe care poţi să-l oferi de ziua Lui este inima ta şi viaţa ta întreagă pusă în slujba Sa. Fă-I această bucurie azi şi sărbătoreşte împreună cu EL bucuria unei vieţi noi!
VĂ DORESC CA DUMNEZEU SĂ LASE PACE ŞI BUCURII ÎN INIMILE VOASTRE ŞI AZI SĂ-L SĂRBĂTORIŢI CU ADEVĂRAT PE CEL NĂSCUT ÎN IESLEA BETLEEMULUI!!!

Editorial Flory Patru

Un comentariu: