miercuri, 10 aprilie 2013

Credinta in Iisus Hristos e singura credinta mantuitoare


13. In adevar, fagaduinta facuta lui Avraam sau semintei lui, ca va mosteni lumea, n-a fost facuta pe temeiul Legii, ci pe temeiul acelei neprihaniri care se capata prin credinta.
14. Caci, daca mostenitori sunt cei ce se tin de Lege, credinta este zadarnica, si fagaduinta este nimicita;
15. pentru ca Legea aduce manie; si unde nu este o lege, acolo nu este nici calcare de lege.
16. De aceea mostenitori sunt cei ce se fac prin credinta, pentru ca sa fie prin har, si pentru ca fagaduinta sa fie chezasuita pentru toata samanta lui Avraam: nu numai pentru samanta aceea care este sub Lege, ci si pentru samanta aceea care are credinta lui Avraam, tatal nostru al tuturor,
17. dupa cum este scris: "Te-am randuit sa fii tatal multor neamuri." El, adica, este tatal nostru inaintea lui Dumnezeu in care a crezut, care invie mortii si care cheama lucrurile care nu sunt, ca si cum ar fi.
18. Nadajduind impotriva oricarei nadejdi, el a crezut, si astfel a ajuns tatal multor neamuri, dupa cum i se spusese: "Asa va fi samanta ta."
19. Si, fiindca n-a fost slab in credinta, el nu s-a uitat la trupul sau care era imbatranit - avea aproape o suta de ani - nici la faptul ca Sara nu mai putea sa aiba copii.
20. El nu s-a indoit de fagaduinta lui Dumnezeu, prin necredinta, ci, intarit prin credinta lui, a dat slava lui Dumnezeu,
21. deplin incredintat ca El ce fagaduieste, poate sa si implineasca.
22. De aceea credinta aceasta "i-a fost socotita ca neprihanire."
23. Dar nu numai pentru el este scris ca "i-a fost socotita ca neprihanire";
24. ci este scris si pentru noi, carora, de asemenea, ne va fi socotita, noua celor ce credem in Cel ce a inviat din morti pe Isus Hristos, Domnul nostru,
25. care a fost dat din pricina faradelegilor noastre, si a inviat din pricina ca am fost socotiti neprihaniti. (ROMANI 4)

Cine poate fi mantuit prin faptele sale bune?!!!
Nimeni! Fara ISUS HRISTOS toate faptele noastre bune sunt ca o haina manjita inaintea lui Dumnezeu! De ce? Pt. ca El este Sfant iar noi suntem pacatosi!
Singura noastra cale de a putea intra in raza de indurare a lui Dumnezeu este doar prin Mielul fara de pacat-  Domnul nostru ISUS HRISTOS!

"In El avem rascumpararea, prin sangele Lui, iertarea pacatelor, dupa bogatiile harului Sau"(Efeseni.1:7)
Roaga-te astazi lui Dumnezeu si primeste mantuirea care ti-a pregatit-o, schimba-ti directia in care mergi, astazi vino la ISUS, El e singurul care te poate salva!
Maine poate fi prea tarziu!....

Un comentariu:

 1. Pace.
  Va rog sa schimbati denumirea blogului meu, din schimbatiinima.blogspot.ro in
  schimbamiinima.blogspot.ro  Fii binecuvantat.
  Cosmin
  http://schimbamiinima.blogspot.ro/

  RăspundețiȘtergere