duminică, 26 iunie 2011

Scrisoarea de informare a Agentiei Kairos

Dragii noștri,

Nădăjduim că aveți parte de o vară binecuvântată, iar cei care încă mai trec prin examene și luna aceasta se bucură de succes. Tuturor vă dorim har și pace în Numele Domnului Isus, Mântuitorul nostru!

Motivele de mulțumire din luna aceasta și subiectele pentru mijlocire poate nu sunt așa de numeroase ca în alte dăți, însă pentru noi au o mare importanță. Dorim să le împărtășim din nou cu dumneavoastră, solicitându-vă și acum să fiți alături de noi în rugăciune.

Mulțumire:
1. În perioada 13 -17 iunie, s-a desfășurat la Strasbourg, Franța, Conferința Internațională de Misiune a Bisericilor Frățești (International Brethren Conferences on Mission), la care am avut ocazia să particip. Îi mulțumesc Domnului pentru acest privilegiu de a intra în contact cu oameni și organizații cu același interes pentru misiunea transculturală. Chemarea macedoneană – veniți și ajutați-ne! a răsunat din nou, și multe posibilități de slujire se deschid în întreaga lume (Congo, Burma, India, Mongolia, Chile, Zimbabwe etc.). Personal am fost foarte încurajat de mesajele care s-au ținut și de posibilitatea de a organiza oportunități de slujire pentru misionarii români.
2. Se continuă traducerile celor trei materiale: a) Ghidul zilnic de învățare a limbii și culturii, de Allison M. Howell (o carte practică foarte necesară pentru misionari), b) Honorably Wounded (Rănit pentru o cauză nobilă), de Marjory Foyle (o carte despre stresul suferit de misionari și consilierea acestora) și c) Too Hard for God?(Este ceva prea greu pentru Dumnezeu?), de Charles Marsh (autobiografie a unei familii de misionari în Algeria). Și, Îi mulțumim Domnului că, în curând, vom începe traducerea unei alte broșuri, pe care o considerăm foarte necesară: Witnessing in a multi-faith society (Evanghelizarea într-o societate pluri religioasă), publicată de Echoes of Service.

Rugăciune:
1. Dorim să publicăm, cu ajutorul Domnului, un supliment la Buletinul informativ Credința pe glob, care apare de două ori pe an și care conține mai multe informații și articole despre misiunea transculturală. Să ne rugăm ca Domnul să binecuvânteze tot procesul de la pregătirea materialelor până la tipărirea celor 2.000 de exemplare și distribuirea lor. De obicei, la realizarea unui nou număr, întâmpinăm foarte multe obstacole și știm că diavolului nu îi este pe plac această lucrare, însă ne rugăm ca să primim o îndoită binecuvântare și înfăptuire și pentru această ediție.
2. Pentru echipa care se pregătește să plece în India în această toamnă. Deja au început demersurile pentru obținerea vizei. Să ne rugăm ca să obțină cu toții viza și să găsească bilete de avion la preț accesibil pentru perioada dorită. De asemenea să ne rugăm și pentru sănătatea participanților și pentru toate detaliile pregătirii acestei călători pe termen scurt.
3. Pentru o nouă secretară la biroul Agenției. Ne rugăm ca Domnul să lucreze și să ne pună în legătură cu persoana potrivită.
4. Pentru o nouă versiune a siteului Agentiei, la care se lucrează momentan și care, cu ajutorul Domnului va fi lansată în această toamnă. Pentru posibilitatea ca Agenția Kairos să aibă propriul ei server.
5. Și nu în ultimul rând pentru misionarii Kairos aflați pe câmpul de misiune, pentru cei care sunt acasă și pentru cei care se pregătesc să plece.
Cu multă considerație, din partea Agenției Kairos,
Valentin Hrihorciuc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu