joi, 11 decembrie 2008

Nadejdea noastra este in Dumnezeu!


"Drept raspuns, Imparatul le va zice: "Adevarat va spun ca, oridecateori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neansemnati frati ai Mei, Mie mi le-ati facut."
Matei 25:40

 BUNA ZIUA SI PACE!

SUNTEM FAMILIA BOICU CONSTANTIN SI LILIANA, SUNTEM DIN CODLEA BRASOV SI SUNTEM INTORSI LA DOMNUL DE 3 ANI.
 VA TRIMITEM ACEST MESAJ IN CLIPE DE DISPERARE , DEOARECE VIATA NOASTRA ESTE PLINA DE DURERE. AVEM DOI COPII: O FETITA DE 6 ANI SI JUMATATE. SI UN BAIAT DE 3 ANI SI JUMATATE.

INCA DE LA NASTERE, BAIATUL CEL MAI MIC A STAT PRIN SPITALE DEOARECE NICI UN MEDIC NU I-A DAT VREO SANSA DE SUPRAVIETUIRE. EL A FOST DIAGNOSTICAT CU BOALA: CAVERNOM PORTAL. A FOST OPERAT LA CLUJ PE VASE DE SINGE. O OPERATIE CE DOMNUL ISUS A AVUT-O SUB CONTROLUL SAU. COPILUL A AVUT VENELE CARE DUC CATRE FICAT INFUNDATE IAR FICATUL NU SE ALIMENTA CU SINGE, FAPT CE A DUS LA FORMAREA VARICELOR PE ESOFAG, VARICE CARE SE SPARGEAU FOARTE DES IAR COPILUL ISI VOMITA JUMATATE DIN SINGELE LUI PE GURITA. I-A FOST SCOASA SPLINA DAR, SPRE SURPRINDEREA MEDICILOR COPILUL MAI AVEA O SPLINA MICA LANGA CEA MARE. IN CONTINUARE EL SUFERA DEOARECE ARE SI PIETRE LA FIERE SI MEDICII NU POT SA-L OPEREZE FIINDCA LE ESTE FRICA DIN CAUZA BOLII CU CARE A FOST DIAGNOSTICAT. DOMNUL ISUS I-A SALVAT VIATA CU SIGURANTA , PRIN SINGELE SAU CE A CURS LA GOLGOTA SI DE ACEEA NOI CREDEM CA NIMIC NU O SA SE MAI INTAMPLE CU ROBERT. URMARILE SUNT TRAGICE SI DOAR INTERVENTIA DIVINA A DOMNULUI SI DUMNEZEULUI NOSTRU MAI POATE SA NE SALVEZE.  AVEM DATORII DE 50.000 EURO , BANI LUATI DIN BANCI, CARE LA RINDUL LOR NE-AU DAT IN JUDECATA , AVEM BANI LUATI DE LA OAMENI SI SUNTEM AMENINTATI ZI DE ZI CHIAR SI CU RAPIREA COPIILOR. SALARIUL MEU LUNA DE LUNA IMI ESTE LUAT DE CATRE BANCI. NOI LOCUIM INTR-UN CARTIER SARAC SI PLIN DE PACAT SI BLESTEM, UN CARTIER PRECUM SODOMA SI GOMORA.

BISERICA IN CARE SUNTEM ESTE SARACA DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR, DAR BOGATA IN HARUL LUI DUMNEZEU. V-AM DAT DOAR CATEVA DETALII PE SCURT DIN VIATA FAMILIEI NOASTRE , O FAMILIE CARE ASTEAPTA CA DOMNUL SA NE TRIMITA ZI DE ZI PIINEA CEA DE TOATE ZILELE PENTRU CA NU AVEM VENITURI DECIT PENSIA COPILULUI CARE ESTE CLASIFICAT CU HANDICAP DE GRADUL 1.

TRIMITEM ACEST MESAJ IN NUMELE FIULUI LUI DUMNEZEU IN NUMELE REGELUI REGILOR, SI VA RUGAM SA LUATI IN CONSIDERARE ACEST MESAJ. ASA LUCREAZA DOMNUL PENTRU COPII LUI, AVEM NADEJDE IN DUMNEZEU ORICE VA FI.

DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE!

VA LASAM SI UN NR. DE TELEFON PENTRU MAI MULTE INFORMATII:
 0755653971.  VA MULTUMIM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu